Les 4 millors motoserres elèctriques del 2022

Les 4 millors motoserres elèctriques del 2022

Jardí i Terrassa
Estalvia't preocupacions en el teu dia a dia i afegeix avantatges ecològics i econòmics a la teva vida escollint la millor motoserra elèctrica del 2022. Arrenca el motor que comença la temporada!

Tenir un jardí a casa ben cuidat és l'ideal on tota persona vol arribar. No només perquè afegeix valor a la casa, sinó perquè ofereix quantitat de beneficis per elevar el nostre benestar i recorda quant depenem de la naturalesa.

Quan ens plantegem tenir un jardí a casa, ens imaginem la varietat de plantes, el mobiliari i tots aquells bonics accessoris que poden construir un jardí. Però no només hem de tenir en compte els aspectes anteriors, també ha d'entrar en els nostres plans l'adquisició d'accessoris per al bon manteniment del jardí. Aquests accessoris de manteniment seran la base per aconseguir crear una zona exterior més especial.

En l'actualitat, les motoserres elèctriques són les eines de jardineria més buscades i estan dissenyades especialment per podar branques, talar arbres i bardisses o tallar fusta per fer bricolatge de manera segura i sense fer servir benzina.

Hi ha molta gent que vol disposar d’una motoserra elèctrica a casa, però pocs saben quins aspectes s'han de tenir en compte per comptar amb la millor motoserra elèctrica.

Diferències entre les motoserres elèctriques, de bateria o de benzina

La motoserra elèctrica és una eina de treball molt útil per mantenir i conservar les zones verdes. Si t'estàs mirant diferents tipus de motoserres per comprar-ne una, t'hauràs adonat que n'hi ha de diferents tipus. Com que segurament no tindràs molta experiència prèvia en el sector de les motoserres, t'explicarem alguns avantatges i desavantatges. O bé, pots fer una ullada al nostre article que t'ajudarà a saber quin tipus de motoserra escollir.

  • Motoserres de bateria. El seu avantatge principal és que no necessiten una connexió elèctrica, encara que s'han de carregar almenys 8 hores aproximadament. Per tant, són les menys potents respecte a la motoserra elèctrica o la motoserra de gasolina. Aquestes motoserres tenen llibertat de moviment i ajuden a realitzar el treball de manera més còmode. 
  • Motoserres de gasolina. A diferència de les motoserres de bateria, les motoserres de gasolina, al utilitzar motors de combustible, han de tenir un manteniment constant per prevenir qualsevol tipus d'avaries. Tot i així, la motoserra de gasolina és la més potent de les tres però, alhora, és la més pesada i sorollosa.
  • Motoserres elèctriques. Ideals per a ús domèstic, ja que tenen llargs cables d'extensió. Encara que necessiten fer servir una xarxa elèctrica, són senzilles d'utilitzar, suaus d'arrencar i requereixen d'un manteniment mínim.
 

Continua llegint per conèixer les principals claus per escollir la millor motoserra elèctrica del 2022.

Com escollir la millor motoserra elèctrica?

Abans d'escollir la teva motoserra elèctrica ideal caldrà que consideris diferents característiques a tenir en compte per decantar-te per una motoserra o una altra.

Característiques principals per escollir la millor motoserra elèctrica

  • La potència. Aquest punt dependrà del tipus d'ús de la motoserra elèctrica i quin tipus de treballs la necesitaràs.
  • Manteniment. Tot i que les motoserres elèctriques són les que requereixen un menor manteniment, serà important mantenir l'espasa i la cadena greixada. No obstant, la selecció que hem fet a FESMÉS dels millors models de motoserres elèctriques d'aquest 2022 compleixen un valor important, i és que compten amb un sistema d'autogreix permanent a la cadena.
  • La freqüència. La freqüència amb què necessitaràs la motoserra elèctrica ha d'influir en la teva decisió perquè l'inversió sigui efectiva i amb una relació qualitat-preu coherent.
  • Longitud i pes. Has de tenir en compte el pes amb què pots treballar, ja que controlar i agafar la motoserra elèctrica de forma adequada és el factor més important.
  • Preu. Si el que tens al cap és utilitzar amb freqüència la motoserra elèctrica, el més idoni seria invertir-hi més diners. Per contra, si el que busques és podar de tant en tant o netejar el jardí, intenta equilibrar la durabilitat i el preu dels millors models de motoserres elèctriques que t'exposarem a continuació.

Les millors motoserres elèctriques del 2022

 

MODEL

 

MARCA

 

POTÈNCIA (W)

 

LONGITUD ESPASA (MM)

 

DEPÒSITO OLI (LT)

 

PES (KG)

MOTOSERRA ELÈCTRICA MULTIFUNCIONAL POWERPLUS POWXG1032

 

 PowerPlus

 

 900

 

 300

 

 0,1

 

 5,5

MOTOSERRA ELÈCTRICA POUERPLUS POWEG10100

 

 PowerPlus

 

 2000

 

 350

 

 0,28

 

 4,6

MOTOSERRA ELÈCTRICA GARLAND BULK 518E-V15

 

 

Garland

 

 

2400

 

 

450

 

 

0,2

 

 

5,6

MOTOSERRA ELÈCTRICA POWERPLUS POWEG10110

 

 PowerPlus

 

 2200

 

 400

 

 0,27

 

 5,9

Característiques de les 4 millors motoserres elèctriques

Després d'exposar les principals característiques i informacions necessàries per comprar la millor motoserra elèctrica que s'adapti a les teves necessitats d'usabilitat, et presentarem una llista al detall de cada una de les motoserres elèctriques.

MOTOSERRA ELÈCTRICA MULTIFUNCIONAL POWERPLUS POWEG1032

El model POWEG1032 es caracteritza per l'eix telescòpic extensible i desmuntable de fins a 159 cm que permet convertir la motoserra elèctrica en una motoserra convencional. La motoserra elèctrica compte amb lubricació automàtica i cadena tipus Oregon amb un eix extensible de 1860 a 2440 mm.

Es tracta de la motoserra elèctrica de menor potència de la comparativa amb 900W, dissenyada per utilitzar-la de tant en tant i no de manera professional.

Aquest model, en tenir aquesta multifuncionalitat, es converteix en una eina 2 en 1 dins del mercat de les motoserres elèctriques. El seu funcionament és senzill, cosa que la converteix en el model més lleuger de les 4 millors motoserres elèctriques del 2022.

MOTOSERRA ELÈCTRICA POWERPLUS POWEG10100


El model POWEG10100 té una potència de 2000W i un motor que li dona un alt rendiment que permetrà tallar llenya pesada sense cap dificultat. Es caracteritza perquè indica el nivell d'oli i tenir un botó de seguretat per bloquejar la motoserra.

Encara que amb aquest model podreu treballar de manera eficient i amb total tranquil·litat, és important tenir en compte que està previst per a l'ús ocasional i per a aplicacions generals com la poda, la neteja o per tallar fusta.

La motoserra elèctrica PowerPlus també compta amb lubricació automàtica i està equipada amb una espasa d'Oregon d'alta qualitat.

MOTOSERRA ELÈCTRICA GARLAND BULK 518E-V15

Es tracta de la motoserra elèctrica de més potència de les 4 millors motoserres elèctriques d'aquest 2022. El potent motor d'aquest model de la marca Garland compta amb uns 2400W que et permetrà fer quantitat de treballs amb el mínim esforç.

És molt fàcil de fer servir, ja que pots tensar i canviar la cadena sense necessitat d'eines, a més, inclou interruptor de seguretat que impedirà l'arrencada del motor de forma no voluntària.

El mànec és ergonòmica i permet diferents posicions perquè adaptis millor el tall a cada branca o tronc sense que et cansis massa. Aquest model també presumeix de tenir greixatge automàtic, fre de cadena, interruptor de seguretat i nivell d'oli visible.

Pel que fa al disseny, és la motoserra elèctrica més estètica i moderna de la comparativa gràcies al  groc llampant i a la seva forma robusta.

MOTOSERRA ELÈCTRICA POWERPLUS POWEG101110

Si voleu gaudir d'una motoserra elèctrica amb un ús més continuat, és moment de presentar la robusta motoserra elèctrica model POWEG101110 de la marca PowerPlus. El pes el dota d'una gran solidesa i un equipament de qualitat amb una cadena tipus Oregon. Inclou un motor amb potència de 2200W i una velocitat de cadena de 15m/s.

Tot i això, té un pes de 5,4 Kg, la qual cosa és el model més pesat dels cinc millors models de motoserres elèctriques d'aquest 2022. Però, aquesta pesadesa guarda relació amb el fet que et donarà la seguretat de tallar pràcticament tot el que vulguis.

 

Avui dia, les motoserres elèctriques estan cobrant cada cop més interès, sobretot en ambients residencials. A més, aquestes eines són fàcils de controlar i econòmiques d'utilitzar, ja que no requereixen de cap tipus de combustible com gasolina, dièsel o nafta.

Els 4 models presentats anteriorment estan seleccionats per cobrir diferents necessitats. És per això que, si finalment optes per comprar-te una motoserra elèctrica serà important tenir en compte els aspectes explicats en aquest article.

Estalvia't preocupacions en el teu dia a dia i afegeix avantatges ecològics i econòmics a la teva vida amb una motoserra elèctrica. Arrenca el motor que comença la temporada!

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa