Tisores de podar i tallabardisses

Tisores podadores d' arbres, arbustos o collites de marques com Altuna o Bikain. Les eines pel teu jardí a FESMÉS!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Material
Sistema de tall
Aplicació
Diàmetre de tall (mm)
Filtre

Què són les tisores de podar?

Les tisores de podar són una de les eines més habituals a qualsevol llar amb jardí, ja sigui per a la poda tradicional d'arbustos, arbres fruiters, tanques, flors, etc. És una eina molt fàcil d'utilitzar, fàcil de desplaçar i lleugera, t'expliquem a continuació com triar la més adequada per a realitzar podes en jardins o poda en alçada.

Per a què s'utilitzen les tisores de poda?

Les tisores de poda s'utilitzen per al manteniment, sanejament i cuidado de les plantes durant el procés de creixement, floració i recol·lecció. Han de realitzar talls suaus i nets perquè cicatritzin de forma ràpida, a més han de ser lleugeres, segures i còmodes per a realitzar qualsevol tipus de treball.

Quins tipus de tisores de poda hi ha?

Avui dia pots triar una gran varietat de tisores de poda per fer aquesta tasca. Existeix una classificació bàsica i molt fàcil d'entendre que t'expliquem a continuació, segons el gruix, tipus de planta i el tipus de tall que es vulgui realitzar.

Tisores de podar una mà, per al tall de branques i tiges a tot tipus d'aplicacions amb un màxim de 25 mm de diàmetre, ideals per tallar quan les plantes estan en període de creixement. Ofereixen el gran avantatge que s'utilitzen amb una sola mà, gràcies a la seva mesura compacta i la seva gran lleugeresa.
Dins de les tisores de podar d'una mà, hi ha la variant de la tisora de by pass o per tall lliscant, i es caracteritza per disposar d'una fulla que realitza el tall i la contrafulla que subjecta la branca, amb aquesta tisora s'evita qualsevol moviment i ferida innecessària a la planta gràcies a la fixació de la branca.

Tisores de podar a dues mans, per a realitzar el tall de branques entre 40 i 50 mm de diàmetre. Gràcies als seus mànecs de gran longitud, realitzen la funció de palanca generant una força superior sobre la superfície a tallar sense perdre precisió en el tall. Disponibles amb fulles rectes i fulles ondulades en diferents longituds de fulla per a realitzar talls específics en diferents tipus d'arbres o plantes.
Dins de les tisores de poda a dues mans, també hi ha les tisores tipus enclusa, que disposen d'un full que talla i en la posició on habitualment se situa la contrafulla, disposa d'una enclusa que ens ofereix un suport molt més ferm en el moment del tall. Aquest tipus de tisores són ideals per al tall de branques seques i dures, gràcies a la compressió que executa en la branca abans del tall.

Tisores tallabardissa, com el seu nom indica, per tallar o perfilar tot tipus de tanques i arbustos del mateix gènere. Disposen de fulles de gran resistència per a un tall ràpid i fort.

Tisores tallagespa, per tallar a les vores de la gespa natural, allà on no arriben les màquines elèctriques com el tallagespa. Disponibles amb capçal giratori a 360 °, tall de gran precisió, sistema de tancament intern i fulles teflonades.

Tisores per a flors, habitualment disposen d'una punta arrodonida i un fulla més prima i llarga per realitzar talls precisos, suaus i nets.

Tisores de perxa, ideals per podar i tallar branques en altura amb un diàmetre màxim de 50 mm, evitant així la necessitat de pujar a una escala. Molt utilitzades a la poda d'arbres fruiters, gràcies al seu mànec telescòpic i a la politja que et permet realitzar el tall quan ja tens focalitzada la branca, simplement accionant la corda.