Espelmes aromàtiques

¡Perfuma i decora la llar amb espelmes aromàtiques! Posem a la teva disposició la millor selecció d'espelmes aromàtiques en mides, olors i colors.

Filtrar per:

Tipus de producte
Aroma
Filtre

Les espelmes aromàtiques són complements decoratius fonamentals que han d'estar presents a tots els habitatges, ja que a més de perfumar les diferents estances, també creen ambients acollidors, ja que un cop enceses, la llum que reflecteixen transmet calidesa i intimitat. A Fesmés trobaràs espelmes aromàtiques en diferents dissenys, olors i mides al millor preu. Entra i tria la que més t'agradi!

Tipus d'espelmes aromàtiques

En aquesta secció t'oferim diferents formats i models d'espelmes aromàtiques, perquè les puguis distribuir per les diferents estances, combinant olors i dissenys.

Les espelmes aromàtiques sempre seran una bona elecció per a perfumar la llar o decorar aquells racons que no tenen cap mena de decoració. A més, estan disponibles en diferents mides i formats, ja siguin espelmes individuals, espelmes tub o pack d’espelmes perquè les puguis combinar amb un cremador d'encens i aconsegueixis generar l'ambient desitjat.

Les espelmes aromàtiques en pot de vidre, seran una opció decorativa genial, ja que a més d'aportar diferents olors i fragàncies, seran ideals per a decorar les diferents estances. Aquest tipus d'espelmes desenvolupen diferents funcionalitats, ja que un cop s'han consumit i s'han pogut gaudir de l'ambient i la fragància que desprenen, les podràs utilitzar com portaespelmes vidre i col·locar una nova espelma a la superfície de vidre.

També disposem d'espelmes aromàtiques en got de vidre, que, a diferència de les anteriors, aquest tipus d’espelmes són de dimensions més reduïdes, però també es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que quan estan enceses, la llum que desprèn genera un ambient relaxat i íntim i més, si les altres llums de la llar estan apagades. Un cop s'hagi consumit, es podrà utilitzar com a got i col·locar amb la resta de coberteria.

On comprar espelmes aromàtiques?

A FesMés pots comprar espelmes aromàtiques amb una gran selecció de grandàries, tipus i olors. Comptem amb més de 60 models perquè puguis trobar l'opció que més s'adapti a les teves necessitats, ajudant-te a donar aquest toc únic. Per a facilitar-te la compra d'espelmes aromàtiques en línia, disposes de dues opcions: l'enviament a domicili, amb el qual després de la teva comanda rebràs l'espelma aromàtica directament a la teva casa.

I d'altra banda, també disposes de la possibilitat de recollida a botiga, podent pagar a través de la web i acostant-te a la teva botiga FesMés més pròxima per a recollir la teva nova espelma aromàtica. Aprofita les ofertes i promocions que trobaràs en la nostra web i aprofita per a donar aquest toc que estaves buscant amb aquesta variada selecció d'esplemes aromàtiques dissenyades per a cada tipus d'ocasió.

Com es fan les espelmes aromàtiques?

Per a fabricar espelmes aromàtiques, se sol usar un conjunt de materials comuns. A part d'això, cada opció i marca opta per afegir el seu toc únic al producte, ja sigui en color, textura o, sobretot, aroma. Segurament, l'olor és finalment el que ens permeti qualificar una espelma aromàtica o una altra com a millor, sent aquest el punt més important.

Però, a grans trets, una espelma aromàtica es compon del motlle en el qual el seu situa, realitzada a partir d'una mescla d'àcid esteàric, parafina, pigment colorant per a cera, essència aromatitzant, pabilo, desmoldant mineral i un termòmetre per a mesurar la parafina. Entre la nostra selecció, podràs trobar una infinitat d'opcions que han aconseguit donar un toc especial a aquesta composició per a oferir-te el millor resultat.