Què és una llanterna?

Una llanterna és un element de vital importància que no ha de faltar en cap habitatge, ja que es tracta d'un dispositiu portàtil que desenvolupa la funció d'il·luminar.

Aquest tipus d'elements es converteixen en imprescindibles en situacions clau, com pot ser quan hi ha un tall de llum, quan vols sortir a l'exterior de l'habitatge i no comptes amb llum, etc. A més, obtenen l'energia necessària per projectar llum mitjançant bateria o pila, i, per tant, són molt duradores, podent recarregar la bateria o canviar les piles sense necessitat d'haver de comprar una llanterna nova.

Compra les millors llanternes a FESMÉS

Segur que a tu també t'ha passat, d'estar a casa tranquil·lament i de sobte que marxi la llum, i adonar-te que no tens cap element que et proporcioni la llum necessària com per poder romandre sense llum i no córrer cap risc a caure o fer-te mal, Oi? Oblida't d'aquest problema i fes-te amb una de les nostres llanternes!

Llanterna LED, llanterna frontal o llanterna de càmping? Descobreix-les!

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de llanternes que s'adaptaran completament a les teves necessitats, entre les quals trobem les següents:

  1. Llanternes LED de mà en diferents mides i potències, ideals per a manejar-les i portar a sobre a qualsevol part. Es caracteritzen principalment per ser llanternes que ofereixen més potència i consumeixen menys que les tradicionals.
  2. Llanternes frontals, una opció estupenda per obtenir la llum necessària sense necessitat de sostenir la llanterna amb la mà. Se solen utilitzar en esports com senderisme o córrer, en els quals es necessiten tenir les mans disponibles en cas que hi hagi alguna ensopegada o caiguda.
  3. Llanternes i fanalets càmping, com el seu propi nom indica, són llanternes que s'utilitzen per al càmping o bé, per col·locar-les a l'exterior de jardí. Aquest tipus de llanternes també les solem trobar en diferents dissenys així com fanalets que faciliten el seu transport.