Copes i vasos

Gran varietat de copes i gots en diferents mides, estils i mesures perquè tinguis una taula impecable i sorprenguis als teus convidats. Entra a Fesmés i descobreix els millors preus i la millor qualitat en cristalleria per a la teva vaixella

Filtrar per:

Tipus de producte
Capacitat (ml)
Filtre

Les copes i els gots, són una part de la vaixella molt important, ja que donen un toc diferencial a la taula i depenent de les copes i gots que s'utilitzin per vestir la taula, crearàs un ambient o un altre. Entra a Fesmés i descobreix la gran varietat de copes i gots de vidre que tenim, en diferents mides, estils i funcionalitats, al millor preu. Les copes i gots són un element indispensable en la cuina

Copes i gots de vidre 

Les copes i gots de vidre seran fonamentals per a vestir la taula, independentment del que vagis a beure, ja sigui aigua, vi, cava o cervesa, no t'hauràs de preocupar, perquè tenim a la teva disposició totes les copes i gots que necessitis per a deixar als teus convidats bocabadats.

Els gots d'aigua sempre han d'estar presents a qualsevol taula, ja que indiferentment del que es vagi a beure a la taula, l'aigua sempre ha d'estar present, perquè la puguis prendre quan et vingui de gust.

Si ets un amant de la cervesa, la gerra de cervesa de vidre no pot faltar a la teva cuina, ja que podràs gaudir com mai del plaer de beure una cervesa ben fresqueta, degustant el seu autèntic sabor.

Les copes de cava de vidre, són ideals si vols prendre un bon cava en una vetllada romàntica amb la teva parella o en un sopar amb els amics.

Si prefereixes prendre un bon vi, les copes de vi de vidre tenen un disseny específic que permet conservar la temperatura del vi perquè puguis degustar-lo en la seva millor essència.

I no estaria de més, fer la digestió i baixar el menjar amb un bon gintònic, oi? Les nostres copes de gintònic de vidre estan dissenyades per degustar les aromes de la ginebra i assaborir plàcidament d'un merescut gintònic.