Ganxos per penjar

Amb els nostres ganxos per a penjar, podràs maximitzar l'espai del teu garatge i mantenir tot ben organitzat. Així podràs estalviar temps i esforç!

Filtrar per:

Tipus de producte
Diàmetre (Ø mm)
Alçada (mm)
Longitud (mm)
més... menys
Profunditat (mm)
Filtre

 Què són els ganxos per penjar?


Els ganxos per penjar són elements que es caracteritzen per anar penjats a la paret o al sostre i s'encarreguen de mantenir l'ordre i millorar l'espai d'emmagatzematge.

Aquest tipus de ganxos se solen situar en garatges, trasters i altres espais que tenen tendència a estar desordenats, amb la finalitat de penjar eines, bicicletes i altres estris de jardineria de forma neta i ordenada. Per tant, si vols oblidar-te del desordre del garatge i transformar aquest espai en un lloc ampli i sense trastos pel mig, els ganxos per penjar t'estan esperant!

Compra els millors ganxos paret i ganxos per penjar bicicletes a FESMÉS

A FESMÉS som conscients de la dificultat que és mantenir el traster o el garatge net i ordenat, ja que solen ser espais que estan plens d'eines i materials de treball.

Segur que a tu també t'ha passat de veure el garatge de casa teva i pensar que has d'ordenar-lo, sent una tasca que vas posposant i ajornant sempre, oi?, I com no és un espai molt visible, sempre trobes qualsevol altra cosa millor a fer. Però, a FESMÉS volem posar solució a aquest problema, posant a la teva disposició la millor selecció de ganxos de paret i ganxos per penjar bicicletes, perquè no tinguis excuses i aconsegueixis un garatge ordenat. I és que sens dubte, els ganxos per penjar son una molt bona alternativa als suports de bicicleta.

Quin tipus de ganxos trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una granvarietat de ganxos per penjar de diferents mides, formes i models, entre els quals destaquem els següents:

  1. Ganxo S, és un tipus de ganxo que té forma de S i no requereix cargols, ja que va penjat en lloc de clavat a la paret o sostre. Els ganxos amb forma de S són ideals per a utilitzar-los de penjador, així com de penjador de tovalloles, mocadors, roba, etc.
  2. Pack ganxos de paret, és una opció estupenda per penjar a la paret i penjar claus, eines i altres objectes de forma ordenada.
  3. Ganxo universal, ideal per penjar a la paret, ja que té la capacitat de suportar bastant pes, i, per tant, és la millor opció per penjar eines de jardineria, rodes de bicicleta, etc.
  4. Ganxo bicicleta, és un tipus de ganxo especial per a penjar les bicicletes, ja que compten amb les mesures justes per sostenir la bicicleta sense cap problema.
  5. Ganxo doble, es caracteritza principalment per tenir més capacitat d'emmagatzematge, i pot col·locar més d'un objecte.
  6. Ganxo roscat, com el seu propi nom indica, és un ganxo que va roscat a la paret o a qualsevol superfície, sent resistent i amb gran capacitat de suportar pes.
  7. Ganxo de sostre, és un tipus de ganxo que va penjat del sostre, ideal per estalviar el màxim espai d'emmagatzematge.
  8. Ganxo pla, es caracteritza per anar clavat a la paret i tenir gran capacitat de suportar pes.

 

Avantatges dels ganxos per a penjar

T'agradaria aprofitar al màxim l'espai del teu garatge i mantenir-lo ordenat? A Fesmés trobaràs ganxos per a penjar els teus objectes personals en la paret i guanyar espai d'emmagatzematge. Oblida't del caos i aconsegueix un garatge ordenat!

Amb els ganxos per a penjar de Fesmés, podràs organitzar les teves coses de manera eficient i aprofitar l'espai del teu garatge al màxim. Oblida't del desordre i aconsegueix un garatge net i ordenat amb els ganxos per a penjar de Fesmés.

Els nostres ganxos per a penjar estan fets de materials resistents i duradors, per la qual cosa podràs confiar en ells per a suportar el pes dels teus objectes. A més, són fàcils d'instal·lar i usar, per la qual cosa podràs posar-los en marxa ràpidament i sense complicacions.

Amb els nostres ganxos per a penjar, podràs maximitzar l'espai del teu garatge i mantenir tot ben organitzat. Així podràs estalviar temps i esforç en buscar coses!