Encimeres de lavabo

Renova l'estil del bany amb les encimeres de lavabo! A Fesmés trobaràs encimeres de lavabo que modernitzaran l'estada i li donaran aquest toc decoratiu diferencial i únic que enamorarà a tot aquell que entri al bany. No te les perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Material
Forma
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

T'agradaria renovar la imatge del bany? Si és així, estàs al lloc adequat! A Fesmés posem a la teva disposició la millor varietat de taulells de bany en diferents dissenys, mides i estils, amb la finalitat que trobis la que realment t'agradi i puguis modernitzar la imatge del bany.

Quines característiques tenen els taulells de bany?

La principal característica que tenen els taulells de bany és la seva gran practicitat, ja que et permeten col·locar productes personals, així com colònies, cremes hidratants i altres complements de bany que formaran part de la decoració del lavabo, convertint-lo en un espai elegant i amb una estètica diferencial, que no passarà desapercebuda fàcilment.

Com escollir un taulell de bany?

Abans d'escollir un tipus de taulell de bany o altre, haurem de tenir en compte una sèrie de factors que ens ajudaran a decantar-nos i a escollir un taulell determinada.

És de vital importància ser conscients de l'ús que li donarem a l’encimera, per seleccionar un material determinat que s'adapti a les teves necessitats. No obstant això, sempre hauràs de comptar amb un material resistent i de gran durabilitat, que no es faci malbé amb facilitat i puguis gaudir de l’encimera el màxim temps possible.

A més, també hauràs de tenir en compte la seva estètica, en funció dels teus gustos i preferències, podent escollir un encimera que combini amb el mobiliari del bany o bé, que ressalti per sobre de qualsevol moble, modernitzant l'estil del lavabo.

Tipus de taulell de bany tenim a Fesmés

Els taulells de bany encastar són una opció estupenda per col·locar al bany, ja que es caracteritzen per col·locar-se sobre del moble de bany, oferint un ampli ventall de possibilitats decoratives, ja que un cop tinguis el taulell de bany encastar, podràs escollir el moble de bany que més t'agradi, renovant la imatge del lavabo i aportant el teu propi estil decoratiu. Sona bé, oi?

Si estàs buscant un encimera que et permeti guanyar espai al bany, els taulells de bany esplaçats seran la teva millor opció, ja que gràcies als dissenys que presenten, et permetran col·locar en un lateral diferents elements decoratius o personals, així com una sabonera, gerros, perfums i altres complements que estilitzaran el bany.