Mecanismes

A Fesmés trobaràs la millor selecció de mecanismes elèctrics de superfície, mecanismes d'elèctrics d'encastar i mecanismes elèctrics estancs per a exteriors. Fes un cop d'ull i troba el que millor cobreixi les teves necessitats!

Filtrar per:

Filtre

Què són els mecanismes elèctrics?

Els mecanismes elèctrics són elements de maniobra i bases de presa corrent, és a dir, elements fonamentals que tota instal·lació elèctrica ha de tenir.

D'una banda, els elements de maniobra són aquells que realitzen la funció de permetre o interrompre el pas del corrent i, per tant, formen part d'aquests elements els interruptors, commutadors, encreuaments, polsadors, etc.

D'altra banda, les bases de presa de corrent o endolls, s'encarreguen d'alimentar qualsevol dispositiu que es connecti a ell.

Compra el millor mecanisme elèctric a FESMÉS

Si t'estàs plantejant renovar la instal·lació elèctrica del teu habitatge o bé, acabes de reformar la llar i necessites incorporar una instal·lació elèctrica nova, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS trobaràs una gran varietat de mecanismes elèctrics que s'adaptaran perfectament a les teves necessitats i a les del teu habitatge. No t'ho perdis i segueix llegint!

Tipus de mecanismes elèctrics

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de mecanismes elèctrics de diferents tipus i estils, amb la finalitat que s'adaptin completament a la teva llar, entre els quals destaquem els següents:

  1. Mecanismes de superfície, són mecanismes que es caracteritzen per col·locar-se fora de la mateixa estructura, és a dir, en lloc d'anar encastats a la paret, es col·loquen cargolats, sent així una instal·lació molt senzilla i sense complicacions.
  2. Mecanismes d'encastar, són mecanismes que permeten una integració idònia, i, a més de realitzar la seva funció, aconsegueixen millorar l'estètica i aportar un toc decoratiu diferencial.
  3. Mecanismes estancs d'exterior, són mecanismes específics per a col·locar a l'exterior de l'habitatge, ja que són resistents a les inclemències meteorològiques i, per tant, no es veuen danyats a causa de la humitat, l'aigua o el sol perquè compten amb una tapa protectora que els fa resistents.