Projectes de cuina

Aconsegueix la cuina que sempre has volgut tenir! A Fesmés t'oferim una gran varietat de ciunes complertes: des de cuines en kit, mobles de cuina Excellence, mobles de cuina Kit&Xef i més. Inspira't i escull la cuina dels teus somnis!

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

La cuina es considera una de les parts més importants de la llar, ja que és un espai en el qual invertim gran part del nostre temps preparant aliments i degustant-los, per tant, ha de ser un espai molt ben cuidat, net i ordenat. Així mateix, una cuina ha de complir amb una sèrie de requisits per a cobrir les nostres necessitats bàsiques i facilitar-nos el dia a dia.

A Fesmés som conscients de la importància que tenen les cuines en un habitatge, ja que són una peça clau i fonamental perquè una llar tingui sentit. D'aquesta manera, hem preparat la millor selecció de cuines complertes, amb diferents característiques i mides, perquè s'adaptin a les dimensions de la llar.

Quin tipus de cuina complerta estàs buscant?

Si estàs buscant tot un conjunt de cuina, els mobles de cuina en kit seran ideals per a tu, ja que es caracteritzen per oferir tot el mobiliari necessari d'una cuina seguint la mateixa línia decorativa, facilitant la feina d'escollir un tipus de moble o un altre , sense tenir la preocupació d'haver d'estar pendent de combinar els mobles. És una opció estupenda, oi?

Els mobles de cuina Excellence són una opció estupenda, ja que t'ofereixen l'opció d'aconseguir tota la cuina del mateix estil o bé, comprar únicament els mobles que necessitis per separat. D'aquesta manera, podràs escollir el moble que necessitis, ja sigui un moble de cuina alt, baix, amb portes o calaixos i fer la cuina al teu gust. A més, en aquesta secció trobaràs mobles de cuina Excellence blancs i mobles de cuina Excellence faig, perquè els puguis combinar al teu parer i aconseguir la cuina que sempre has volgut tenir.

Les cuines Kit & Xef també són una opció que no hem d'oblidar, ja que si el que estàs buscant és una cuina elegant, amb estil i plena de petits detalls que et facilitin el teu dia a dia, aquestes cuines són ideals. A més, en funció de les teves necessitats, podràs triar un tipus de mobiliari o un altre, garantint en tot moment la millor qualitat a la teva cuina.

Una cuina no estaria 100% completa sense no tenim en compte els taulells laminats. Aquestes taulells faran que la teva cuina estigui equipada, aportar estil i poder gaudir a l'màxim mentre prepares els teus millors receptes.

Finalment, també posem a la teva disposició una gran varietat d'accessoris mobles de cuina i complements encimeres de cuina, amb la finalitat que puguis aportar el teu propi estil decoratiu i omplis la cuina de petits detalls que marcaran la diferència. I el nostre servei de cuines a mida, amb el que t'ajudarem a configurar la millor cuina per la teva llar.