Testos en terracota decorativa

Embelleix i ressalta les flors del teu jardí amb testos de fang i terracota! Troba a FESMÉS la millor selecció de testos de fang en diferents mesures i formes que s'adaptaran a tot tipus de plantes i flors. No et quedis sense el teu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Forma
Color
Capacitat (lt)
més... menys
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

Compra testos de fang i terracota a FESMÉS

Estàs buscant tests per situar les teves plantes i ressaltar la seva bellesa? Si és així, a FESMÉS trobaràs els millors testos de fang i terracota que trauran partit a les teves plantes i aconseguiran millorar el seu aspecte i imatge.

Per tant, si comptes amb plantes i flors a la llar, independentment si són d'interior o d'exterior, t'encantaran els nostres testos de fang i terracota, ja que milloraran l'estil decoratiu de qualsevol habitatge. Te’ls perdràs? Segueix llegint!

Per què comprar un test terracota?

Qualsevol planta, sense importar el tipus i l'estil que tingui, necessita comptar amb un test que li permeti créixer i conservar-se en condicions òptimes, però, si a més t'agradaria comptar amb un test que aporti un toc decoratiu diferencial a l'estil del jardí, no pots perdre't els testos de fang i terracota.

Qualsevol test terracota i de fang formarà part de la decoració de l'habitatge, ja que, en estar fabricats amb fang, les possibilitats decoratives són infinites, perquè podràs pintar-lo al teu gust, aconseguint així un estil personalitzat i completament al teu gust.

Avantatges dels testos terracota i de fang

Els tests terracota i de fang es consideren un dels complements essencials per a les plantes, ja que compten amb múltiples beneficis i avantatges, entre els quals destaquem les següents:

 • Són molt versàtils, ja que es poden col·locar tot tipus de plantes, indiferentment del tipus de fulla o flor i situar-les a qualsevol terrassa, balcó o jardí, ja sigui un jardí rústic, mediterrani o tropical.
 • Beneficien a la majoria de plantes i milloren el seu creixement, ja que el fang és un material porós que permet l'entrada d'aire i humitat, aspecte fonamental perquè les arrels de la planta es vagin alimentant i creixent adequadament.
 • Eviten ofegar la planta, ja que el fang i terracota actua com si fos una esponja, removent l'excés d'humitat de la terra.
 • Aporten un bon drenatge a les plantes i, per tant, es recomanen utilitzar aquest tipus de testos per a plantes com són les suculentes o cactus.
 • Gran varietat de models i mides, podent-los pintar, decorar i acabar de dissenyar al teu gust.
 • Són pesats i no es volen amb el vent, aspecte molt important a tenir en compte, ja que es poden col·locar a terrasses i jardins sense preocupar-te que el vent els tombi i s'acabin trencant.

 

Quin tipus de testos fang i plats trobaràs?

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de testos de fang, amb diferents formes i mides. Si ens centrem en la forma dels testos, destaquem les següents:

 1. Test estàndard, és un test de forma estàndard i, per tant, és ideal si no vols innovar en disseny i estàs buscant un test de fang amb el mateix disseny que els testos de plàstic.
 2. Test got, com el seu propi nom indica, es caracteritza per tenir forma de got i desprendre elegància a qualsevol lloc on es col·loqui.
 3. Test campana, és un tipus de test decoratiu que estilitzarà qualsevol estada de la llar, ja sigui interior o exterior.
 4. Test terrina, és un altre tipus de test que també es caracteritza per la seva forma, ja que aporta un toc decoratiu diferencial que embellirà encara més la flor o plata que es dipositi al seu interior.
 5. Test paret, ideals per col·locar i decorar les parets de l'exterior de l'habitatge.
 6. Jardinera, estupenda opció per posar al terra de les terrasses, balcons o jardins, ja que es caracteritzen per ser allargades i, per tant, difícilment es podran tombar amb l'aire.
 7. Plat rectangular, el complement idoni de les jardineres, ja que permeten la correcta hidratació de les plantes.
 8. Plat circular, es considera el complement necessari que tot test ha d'incorporar per evitar que es vessi l'aigua quan es reguen les plantes.