Esprais especials

Protegeix, retoca i pinta parets, electrodomèstics i superfícies amb esprais especials! A Fesmés descobriràs esprais especials de diferents tipus i funcionalitats, des d'esprais antitaques fins esprais galvanitzats. Troba el que necessitis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Filtre

Compra esprais especials per a cada ocasió

T'agradaria comptar amb esprais que et proporcionin durabilitat en color, brillantor i resistència a temperatures elevades? Si és així, t'encantaran els nostres esprais especials que et permetran donis de treure taques, òxid, protegir electrodomèstics i renovar l'aspecte de qualsevol material. A Fesmés trobaràs la millor varietat d'esprais especials que t'aportaran enduriment i flexibilitat excel·lent en les diferents superfícies i materials. No te'ls pots perdre!

Per què comprar un esprai especial a FESMES?

Comptar amb esprais especials a la llar sempre serà una bona idea, ja que normalment estem acostumats a utilitzar un únic producte per a tot, i en aquest cas, no ha de ser així, ja que hi ha esprais específics per a cada producte, material i superfície.

Per tant, si el que vols és tenir cura dels teus productes de la llar i dur a terme un correcte manteniment, caldrà que expliquis amb esprais especials per a cada ocasió.

Quin tipus d'esprais específics trobaràs?

En aquesta secció descobriràs una àmplia varietat d'esprais especials que et permetran realitzar els diferents treballs específics de la millor manera possible, aconseguint resultats reeixits, entre els quals podem trobar els següents:

  1. Els esprais especials antioxidants, com el seu propi nom indica, són esprais específics per tractar materials que es poden arribar a oxidar amb el temps i que necessiten una cura prèvia. D'aquesta manera, amb aquest tipus d'esprais, aconseguiràs millorar l'aspecte dels diferents materials i superfícies, ja que les seves propietats anticorrosives s'allargaran al màxim la vida útil dels productes.
  2. Els esprais electrodomèstics seran ideals per millorar l'aspecte dels teus electrodomèstics, ja que et permetran millorar l'aspecte dels diferents electrodomèstics de la llar, aprofitant-los al màxim i sense necessitat de comprar electrodomèstics nous.
  3. Els esprais d’emprimació són de vital importància, ja que s'encarreguen de segellar els porus i de millorar l'adherència de la pintura que es col·locarà després.
  4. Per treure tot tipus de taques, t'oferim els esprais antitaques, ideals per treure i tapar aquestes taques a la paret que tant ens molestes i que han d'eliminar-se per poder pintar a sobre de la superfície.
  5. Esprais galvanitzats, ideals per aplicar en estructures de ferro, ja que desenvolupen propietats anticorrosives que aporten protecció catòdica.

 

Independentment de les teves necessitats, els esprais especials han d'estar present en totes les llars. Tria el teu!