Mampares frontals de dutxa al millor preu, troba-les amb cristall transparent o serigrafiado, amb portes corredisses, pivotants o abatibles. Si reformes el bany, una mampara de dutxa és la millor opció.

Les mampares de dutxa frontals permeten separar l'interior de la dutxa de la resta del bany, oferint una sensació de major amplitud i elegància en el teu bany.

En FESMÉS disposem d'una gran varietat de mampares de dutxa frontals amb portes corredisses pivotants o abatibles, totes elles fabricades amb materials impermeables i aïllants.

Les mampares de dutxa en comparació amb les cortines de dutxa són més higièniques, aïllants i duradores.


Què has de tenir en compte en triar una mampara de dutxa frontal?

A l'hora de triar una mampara de dutxa hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes que t'ajudaran a decantar-te cap a la mampara de dutxa ideal per al teu bany.

A continuació, et vam mostrar les principals claus que hauràs de saber abans de compra mampara de dutxa:

Tipus de mampara de dutxa que necessites. En aquest cas, hauràs de saber si prefereixes que la mampara sigui amb porta corredissa, pivotada o abatible. Aquí dependrà de les necessitats i gustos de cadascun.

Acabo de la mampara. Hauràs de saber que acabat prefereixes que tingui la mampara: transparent o amb serigrafia.

Material de la mampara. És important que tinguis en compte el tipus de material del qual es compon la mampara, sigui un material resistent, impermeable, aïllant i segur.

 

Com has de netejar la teva mampara de dutxa frontal?

 Per a poder presumir d'una mampara de dutxa radiant i lluent deuràs només necessitaràs una rasqueta i productes anticalç.