Mampares de dutxa frontals

Mampares frontals de dutxa al millor preu, troba-les amb vidre transparent o serigrafiat, amb portes corredisses, pivotants o abatibles. Si reformes el bany, una mampara de dutxa és la millor opció

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Amplada (mm)
Filtre

Les mampares de dutxa frontals permeten separar l'interior de la dutxa de la resta del bany, oferint una sensació de major amplitud i elegància en el teu bany.

A FESMÉS disposem d'una gran varietat de mampares de dutxa frontals amb portes corredisses pivotants o abatibles, totes elles fabricades amb materials impermeables i aïllants.

Les mampares de dutxa en comparació amb les cortines de dutxa són més higièniques, aïllants i duradores.

Què has de tenir en compte en triar una mampara de dutxa frontal?

A l'hora de triar una mampara de dutxa hauràs de tenir en compte una sèrie d'aspectes que t'ajudaran a decantar-te cap a la mampara de dutxa ideal per al teu bany.

A continuació, et mostrem les principals claus que hauràs de saber abans de comprar una mampara de dutxa:

  • Tipus de mampara de dutxa que necessites. En aquest cas, hauràs de saber si prefereixes que la mampara sigui amb porta corredissa, pivotada o abatible. Aquí dependrà de les necessitats i gustos de cadascun.
  • Acabat de la mampara. Hauràs de saber quin acabat prefereixes que tingui la mampara: transparent o amb serigrafia.
  • Material de la mampara. És important que tinguis en compte el tipus de material del qual es compon la mampara, sigui un material resistent, impermeable, aïllant i segur.

Com has de netejar la teva mampara de dutxa frontal?

Per a poder presumir d'una mampara de dutxa radiant i lluent només necessitaràs una rasqueta i productes de neteja anticalç. Veuràs que la teva mampara de dutxa no s'embruta en excés, però si que poden aparèixer restes de calç. Un manteniment periòdic et permetrà evitar-les.