Cubells d'escombraries i reciclatge

Gran varietat de cubs d'escombraries de cuina en diferents mides, materials i estils perquè puguis reciclar i organitzar els residus de forma pràctica i neta. Entra a Fesmés i troba el model que més t'agradi a el millor preu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Material
Color
Capacitat (lt)
Filtre

Vols tenir la teva cuina neta i ordenada? Descobreix els nostres cubells d'escombraries i reciclatge que et permetran emmagatzemar els diferents residus en un únic compartiment o diferents, depenent si prefereixes tenir els residus per reciclar en un mateix espai o bé, si prefereixes reciclar per separat cada matèria en un cubell d'escombraries diferent. Entra a Fesmés i troba els millors models i dissenys al millor preu.

Els cubells d'escombraries  estan dissenyats específicament per a poder dipositar les escombraries que es va generant dia rere dia en diferents compariments. Depenent de la manera que vulguis organitzar els residus, utilitzaràs uns cubells d'escobraries o diferents contenidors de reciclatge  amb les seves bosses d'escombraries corresponents, per tal de poder reciclar el màxim possible i tenir cura del medi ambient.

¿Quins tipus de cubells d'escombraries i reciclatge tenim disponibles?

Els cubells d'escombraries reciclatge amb pedal disposen de diferents compartiments per tal de facilitar el reciclatge, a més, tenen una tapa superior per evitar les males olors i mantenir la cuina neta, obrint i tancant la tapa de manera molt higiènica, sense necessitat d'utilitzar les mans.
Per a aquelles persones que prefereixin un estil més rústic i sense pedal, els cubells d'escombraries amb tapa hermètica seran la millor opció.
Si prefereixes un cubell d'escombraries de disseny a la teva cuina, els cubells d'escombraries metal·litzats seran els ideals, ja que a més de la seva funcionalitat, són més estilosos.
En cas contrari, si prefereixes un cubell d'escombraries senzill, tenim els cubells d'escombraries de plàstic que compleixen amb la mateixa funcionalitat que els altres.