Decoració

Fes clic i accedeix ara a la nostra botiga online de decoració per a la llar. Acumula descomptes del 3% a cada compra i aprofita les nostres promocions.

Filtrar per:

Filtre

Sabem que reformar la llar o qualsevol espai que necessiti una reforma, és una de les tasques que més problemes i maldecaps ens ocasiona, però, un cop finalitzades les obres, queda la millor part per fer, que és la de decorar el nou habitatge al teu gust, oi? A Fesmés volem acompanyar-te en tot el procés de decoració i per aquest motiu, t'oferim tot el que estàs buscant per crear un nou estil i imatge que reflecteixi la teva personalitat i s'adeqüi als teus gustos i preferències.

Quin tipus de decoració trobaràs?

No hi ha millor sensació que la de  començar a decorar al teu gust les estades renovades recentment, que estan completament buides o redecorar aquells llocs que presenten una decoració antiquada i que necessiten ser remodelats.

En aquesta secció trobaràs tot el necessari per decorar de punta a punta el teu habitatge, començant pels estors, cortines i cortinetes, complements decoratius imprescindibles que solen destacar pels seus dissenys, ja que, un cop col·locats i distribuïts per les diferents estances de la llar, notaràs un gran canvi decoratiu que anirà definint un estil de decoració determinat. A més, els podràs instal·lar amb les barres de cortina i porta cortinetes que tenim disponibles, completant-los també amb els nostres coixins, amb la finalitat de mantenir la mateixa línia decorativa. I si no vols muntar tu mateix les cortines, t'oferim un servei de cortines a mida amb instal·lació inclosa.

Les catifes i estores formen part dels complements decoratius que no hem d'oblidar, ja que a més de la funció que exerceixen d'evitar que la llar s'embruti, també vesteixen els sòls i aporten estil, sense importar el lloc on les ubiques.

El mateix passa amb les cistelles de vímet i fibres naturals, no importa el lloc on estiguin col·locades que aporten una decoració molt original i estilitzen qualsevol racó o espai.

Per a aquells espais o racons que no tenen decoració, perquè realment no saps molt bé què col·locar, els quadres moderns i marcs de fotos seran tot un encert, juntament amb els rellotges de paret i taula, les figures decoratives i complements, ja que ompliran de vida aquests espais desolats.

Per a les habitacions dels més petits, no et pots perdre la decoració infantil que tenim disponible, en la qual trobaràs tot el que sigui necessari per equipar l'habitació i transformar-la en la que sempre has volgut tenir.

Finalment, podràs acabar de decorar el teu habitatge amb una infinitat de complements decoratius més que trobaràs en aquesta secció, des d'ambientadors, espelmes i encens fins decoració nadalenca, plantes artificials, miralls i revestiment paret. Entra i troba tot el que necessitis i més!