Hidromassatges d'exterior i Spas

Troba els millors hidromassatges d'exterior i spas a FesMés. Submergeix-te en una experiència única de relaxació total! Al millor preu tant en recollida a botiga, com enviament ràpid a la teva casa.

Filtrar per:

Model
Format
Forma
Color
Amplada (mm)
Fons (mm)
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

FAQs

Quin tipus de spa és millor per a mi?

A FESMÉS disposem d'una àmplia gamma de spas per a exterior en format inflable o fabricats amb fusta rígida. Per escollir el millor spa has de tenir en compte els següents punts fonamentals:

  1. Nombre de places. A la nostra col·lecció comptem amb spas d'entre 2 a 5 places.
  2. Format. Podràs escollir entre spas inflables per a opcions més econòmiques o spas rígids de luxe.
  3. Forma. Disposem de formes rodones, quadrades, rectangulars o octagonals.
  4. Nombre de jets. Els raigs d'aigua regulables que proporcionen massatge dorsal, lumbar o cervical.
Quins són els beneficis de tenir un spa per a exterior a casa meva?

Tenir un spa per a exteriors a casa pot oferir nombrosos beneficis. Alguns inclouen l'alleujament de l'estrès, la relaxació muscular, la millora de la circulació sanguínia, la reducció del dolor i la tensió, així com la promoció de benestar general.

Quins accessoris i característiques addicionals tenen els spas de FESMÉS?

Tots els spas de la nostra col·lecció compten amb coberta tèrmica i aïllant. Els spas inflables disposen d'un tapís per col·locar a terra, dispensador flotant de desinfectant químic soluble, tires de verificació i una bossa de transport.

Pel que fa als spas rígids, cadascun disposa de coixí encoixinat per a una experiència de relaxació millor. A més, inclouen sistema d'ozó, il·luminació indirecta led, Music box, reguladors d'aire, portes de succió, vàlvules de drenatge i vàlvules de comporta.

Què he de tenir en compte per instal·lar un spa d'exterior a casa?

Abans de la instal·lació, és important verificar els requisits tècnics específics del spa que escullis. Això pot incloure la disponibilitat d'una connexió elèctrica adequada per alimentar-lo, la preparació d'una base sòlida, plana i pavimentada i comptar amb un desguàs i presa d'aigua.

Com puc netejar i mantenir el meu spa adequadament?

Mantingues el spa o jacuzzi en bon estat seguint les instruccions del fabricant. En general, es recomana netejar regularment els filtres per assegurar-te que estiguin lliures de brutícia i de residus. És important utilitzar productes químics apropiats per mantenir l'equilibri de l'aigua i evitar el creixement de bacteris. A més a més, es recomana netejar les superfícies del spa amb un netejador suau i no abrasiu per eliminar qualsevol brutícia o acumulació. Fes servir una coberta per protegir el spa i mantingues la temperatura de l'aigua. Finalment, monitoreja regularment els nivells de pH, alcalinitat i desinfectant a l'aigua.

Oferim enviament i muntatge dels spas?

A FESMÉS, oferim enviament a domicili per a tots els nostres spas. Els models exclusius en línia no inclouen despeses d'enviament. Alguns spas requereixen muntatge, però inclouen instruccions detallades per facilitar el procés.