Rodes per mobles

Rodes per a mobles amb gran varietat de càrregues, diàmetres i dissenys per a realitzar tot tipus de muntatges funcionals, ja sigui per transportar qualsevol objecte a casa, o per transportar càrregues pesades al magatzem o al taller

Filtrar per:

Material
Color
Fre
Diàmetre (Ø mm)
Pes suportat (kg)
Fixació
Filtre

Què són les rodes per a mobles?

Es tracta d'un dels ferratges per a mobles més pràctics que podem col·locar, ja que ens ofereixen la possibilitat de transportar o moure mobles pesats d'un costat a un altre, sense cap mena d'inconvenient.

De manera que, si vols aconseguir un habitatge pràctic i versàtil, t'encantaran les nostres rodes per a mobles. No t'ho pensis i suma't a la nova tendència!

Comprar les millors rodes mobles a FESMÉS

Si t'estàs plantejant l'opció de comprar rodes per a incorporar en els teus mobles amb la finalitat de guanyar en comoditat i practicitat, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS sabem la importància que té comptar amb les màximes comoditats possibles en l'habitatge, que et permetin gaudir de la llar amb magnificència. Per aquest motiu, posem a la teva disposició la millor varietat de rodes per a mobles, amb el principal objectiu de transformar el mobiliari de la llar en mobles pràctics i versàtils que es puguin desplaçar amb facilitat i sense esforç. Fes un cop d'ull i tria les rodes per a mobles que et permetran desplaçar els teus mobles de forma ràpida i senzilla!

Avantatges de les rodes amb fre

Els mobles amb rodes són una molt bona opció a tenir en compte en el moment de moblar les estances de la nostra llar, però la veritat sigui dita, i és que no acostumem a veure una casa que tingui rodes en els mobles, oi? I això passa pel desconeixement que hi ha sobre el gran ventall d'avantatges que ofereixen. Entre els diferents avantatges que aporten, destaquem els següents:

 • Permeten canviar els mobles de lloc i col·locar-los on vulguis.
 • Permeten moure els mobles sense esforç.
 • Mantenen els mobles immòbils, perquè el moble no es mogui si no volem canviar-lo d'ubicació.
 • Faciliten la tasca de neteja, ja que, en moure el moble, podràs netejar la part que quedava coberta pel mateix.
 • Aporten dinamisme a la llar, ja que pots canviar la ubicació dels mobles al teu gust.

 

Com triar les rodes giratòries per a mobles pesats?

Abans de comprar una roda giratòria per al teu moble, és de vital importància que tinguis en compte 2 aspectes fonamentals, per evitar equivocar-te i escollir la més indicada per als teus mobles.

 • El material de la roda, ja que, depenent del material, la roda girarà amb més facilitat o en cas contrari, li costarà girar i desplaçar el moble. 

En aquesta secció trobaràs 5 tipus de materials diferents:

  • Rodes per a mobles de cautxú, són un tipus de rodes molt resistents, impermeables i aïllants, ideals per col·locar a la part inferior dels teus mobles.
  • Rodes per a mobles de goma, una opció estupenda per poder moure els teus mobles d'un costat a un altre amb la màxima facilitat i tranquil·litat possible, ja que aquest material no ratlla el terra.
  • Rodes per a mobles niló, ideals per a col·locar en el mobiliari de la llar, ja que ofereixen alta resistència als impactes i cops, a més de ser molt rígides, duradores i amb alta capacitat d'amortiment.
  • Rodes per a mobles poliamida, permeten desplaçar qualsevol mena de moble de manera òptima i sense cap problema, proporcionant estabilitat, durabilitat i resistència.
  • Rodes per a mobles polipropilè, es caracteritzen per la seva lleugeresa, ja que es considera dels materials amb menor densitat i més econòmics, una opció estupenda per col·locar els mobles de l'interior de la llar.

 

 • El boixa o cub, és a dir, el centre de la roda, ja que depenent de com sigui, els mobles es podran traslladar amb més o menys facilitat.