Emprimacions i fixadors

Prepara les superfícies abans de posar-te mans a l'obra amb la pintura! Troba a FESMÉS una gran selecció d’imprimacions i fixadors que et permetran tenir la superfície llesta i preparada per ser pintada.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Capacitat (lt)
Filtre

Compra pintura emprimació i fixadora a FESMÉS

Si t'estàs plantejant pintar les parets del teu habitatge, caldrà que abans de començar a pintar, aplics una capa d'emprimació per aconseguir millors resultats. A més, serà necessària aquesta capa prèvia si la superfície que vols pintar està danyada, pateix d'humitats o bé, és una superfície porosa que necessita ser tractada abans de ser pintada.

De manera que, si vols aconseguir un bon resultat i que la pintura aguanti durant més temps en bon estat, caldrà que comptis amb pintura d'emprimació o fixadora, ja que et proporcionarà resultats excel·lents i molt millors que si directament apliques la pintura, saltant-te aquesta capa tan important.

Què és un fixador de pintura o pintura d'emprimació?

Un fixador de pintura o pintura d'emprimació, és un tipus de pintura que s'aplica com a primera capa o capa inferior, a sobre de la superfície que desitgem pintar, i per tant, és el pas previ a aplicar la pintura definitiva.

Per què aplicar una emprimació o pintura fixadora?

Som conscients que pintar les parets de la llar és una de les tasques que més ens costa fer i anem posposant la tasca fins que arriba un dia en què ja no podem esperar i decidim agafar el corró i començar a pintar. No obstant això, és molt comú caure en l'error de voler fer la tasca de pressa i corrent, ja que a l'ésser una feina que no és del nostre grat, volem acabar com més aviat millor.

Però, com diu el refrany "vesteix-me a poc a poc que tinc pressa", així que val més dedicar-li el temps necessari i abans de pintar la paret directament amb la pintura i el color desitjat, és recomanable aplicar una capa d'emprimació o pintura fixadora amb la finalitat d'aconseguir resultats més efectius i duradors.  

Avantatges d'aplicar pintura fixadora o d'emprimació

Aplicar pintura fixadora o d'emprimació ofereix una gran quantitat d'avantatges, entre les quals podem destacar les següents:

Millora l'adherència de la pintura que s'aplicarà posteriorment.
És molt fàcil d'aplicar sobre les superfícies.
Incrementa la durabilitat de la pintura que s'aplicarà al final.
Estabilitza i dissimula les superfícies poroses o amb desperfectes, i per tant, permet que s'apliqui la pintura definitiva sense que s'apreciïn les diferències d'absorció, millorant l'estètica de la superfície a pintar.

Tipus d'emprimació i pintures fixadores

En aquesta secció trobaràs una gran varietat d'emprimació i fixadors en diferents acabats i capacitats, entre els quals trobem els següents:

Emprimació universal, ideal per fixar i consolidar parets i sostres en mal estat, independentment si es troben a l'interior o a l'exterior. A més, proporciona un cobriment excel·lent, assecat ràpid, gran poder de farciment i un acabat homogeni.
Emprimació multiús, una molt bona opció per a superfícies no fèrries que estiguin tant a l'interior com a l'exterior de l'habitatge, oferint un assecament ràpid i excel·lent adherència.
Emprimació antioxidant i emprimació ferro, la millor opció per aplicar sobre superfícies de ferro i acer interiors i exteriors, així com radiadors, canonades, baranes, portes, mobiliari de jardí, etc.
Emprimació suports llisos, la millor opció per millorar l'adherència de superfícies llises i lliscants fabricades amb melamina, plàstic, resina, PVC, vidre, alumini, entre d'altres, que compten amb poca adherència.
Emprimació fusta porosa, perfecta opció per reduir la porositat de la fusta i facilitar l'adherència de la pintura que es vulgui aplicar a la fusta.
Emprimació per a terres, especialment per a terres difícils tant, ja que reforça la resistència de les pintures per a terres.

Descobreix la nova tendència sobre com pintar els teus mobles, per a crear efecte chalk paint sobre fusta i donar un aire vintage a la teva llar.