Pintura per paret i sostres

Necessites pintar les parets de la llar? Descobreix a FESMÉS la millor varietat de colors de pintura paret i renova l'aspecte de qualsevol estada.

Filtrar per:

Filtre

Troba la pintura per parets i sostre perfecta a FESMÉS

Som conscients de la importància que té comptar amb parets ben pintades a casa nostra, sense esquerdes ni relleus que generin una mala impressió del nostre habitatge. De manera que, si estàs plantejant-te pintar les parets de la llar, no et pots perdre les nostres pintures per a parets i sostres.

A FESMÉS t'oferim una àmplia varietat de pintures d'interior amb diferents acabats i efectes. Treballem exclusivament amb marques pioneres en el sector, garantint la millor qualitat per a les parets de la llar.

Per què comprar una pintura per parets i sostres?

Passem gran part del nostre temps lliure a casa, compartint-ho amb les persones que més estimem, convidant a amics o familiars a menjar i gaudint dels petits detalls, que són els que realment importen. Però, quan tenim convidats a casa, ens agrada transmetre una bona imatge del nostre habitatge, i per aquest motiu, necessitem tenir les parets de la llar lluents. De manera que, en comprar una pintura per les parets i sostres de casa teva, t'asseguraràs de transmetre una bona imatge de la llar, mantenint l'estat de les parets impol·lut.

Tipus de pintures per paret i sostre

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de pintura per les parets de la llar. En funció del color, acabat i efecte, podem trobar:

  • Pintura interior de color, és el tipus de pintura que s'utilitza amb més assiduïtat per pintar qualsevol tipus de paret interior. A més, la trobaràs en una gran varietat de colors.
  • Pintura decorativa amb efectes, ideal per estilitzar i aportar un toc diferencial, ja que gràcies als efectes decoratius que desprenen, modernitzaran qualsevol estada de la llar.
  • Pintura blanca interior mat, s'ha convertit en la nova tendència actual, i es caracteritza per distribuir la llum per tota una estada, oferint un acabat que dissimula tot tipus d'imperfeccions.
  • Pintura antihumitat i antifloridura, com el seu propi nom indica, són pintures que prevenen i solucionen els problemes derivats de la humitat.

 

Quina pintura per parets i sostre escollir?

En el moment d'escollir quina pintura de paret comprar, hem de tenir en compte els següents factors:

  • El lloc: No és el mateix triar un tipus de pintura per pintar un garatge o qualsevol zona que romangui a l'exterior, que una pintura per a les habitacions de casa teva. Per tant, si la teva intenció és pintar i aportar color a l'interior de la llar, hauràs d'escollir les pintures interiors de color i decantar-te per una tonalitat o una altra.
  • La finalitat: Abans de decidir-te per un tipus de pintura o una altra, hauràs de saber quina és la finalitat, és a dir, si el que vols és una pintura decorativa amb efectes per modernitzar i estilitzar les habitacions de la llar o bé, una pintura funcional que simplement cobreixi les teves necessitats i no tingui cap efecte.
  • Condicions meteorològiques: Si el teu habitatge està en una zona molt humida, on abunden les pluges, serà recomanable que optis per un tipus de pintura antihumitat, ja que, en tractar-se d'una pintura resistent, et permetrà mantenir les parets en perfectes condicions, independentment dels diferents fenòmens atmosfèrics.

 

En conclusió, si el que busques és una pintura decorativa que modernitzi les parets, la pintura decorativa amb efectes serà la teva millor elecció. D'altra banda, si estàs buscant millorar l'aspecte de l'interior de la llar, la pintura interior de color o la pintura blanca interior mat serà la millor opció. Finalment, si estàs vivint en un lloc humit i vols prevenir o tapar les humitats, la pintura antihumitat i antifloridura serà sens dubte la teva pintura.