Guants de jardí

Protegeix les teves mans amb els nostres guants de jardineria i realitza les tasques de poda i neteja de jardí de forma segura! Troba a FESMÉS la millor selecció de guants de jardí en diferents materials i colors.

Filtrar per:

Material
Talla
Filtre

Comprar guants de jardineria a FESMÉS

Estàs pensant a arreglar el jardí del teu habitatge i deixar-lo a punt per gaudir-lo al màxim? Si és així, has trobat el lloc ideal!

A mesura que es va acostant el bon temps i els dies es van allargant, ens comença a venir de gust estar al jardí del nostre habitatge, aprofitant i gaudint del plaer de tenir una zona exterior de la llar que ens permeti desconnectar de la rutina i relaxar-nos. Però, com qualsevol estada, el jardí és un altre dels llocs que requereix una cura i manteniment específic, ja que no és el mateix tenir un jardí impol·lut, que una zona plena de males herbes.

Per tant, per dur a terme les tasques de jardineria i aconseguir tenir un jardí arreglat i amb bon aspecte, et caldrà comptar amb guants de jardineria.

Per què comprar guants protectors de jardí?

Si ets un amant de jardí, sabràs la importància que té comptar amb uns bons guants protectors que tinguin cura de les teves mans i evitin possibles esgarrapades o ferides a les mans, oi?
Perquè, encara que per a molts sigui una ximpleria posar-se guants per manipular les plantes o per dur a terme tasques fàcils i senzilles de jardineria, com pot ser podar un roser, podem fer-nos mal. Per tant, per evitar tota mena de riscos, és de vital importància comptar amb uns guants protectors de jardí que s'encarreguin de cuidar l'aspecte de les nostres mans.

Quin tipus de guants trobaràs?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de guants de jardineria en una gran varietat de colors, dissenys i mides, des de la talla 7 a la talla 10, perquè trobis el que més t'agradi i puguis gaudir al màxim dels treballs de jardineria . Però, abans d'escollir entre un tipus de guant o un altre, caldrà que sàpigues quina talla és la més adequada per a tu.

Com escollir la talla de guants adequada?

Per esbrinar la talla adequada de guants, hauràs de seguir 2 passos fonamentals:

  1. Col·loca la mà oberta, separant el dit polze i ajuntant els altres dits.
  2. Agafa una cinta mètrica i mesura la circumferència de la mà a l'altura dels artells aproximadament, deixant el polze fora.


Un cop tinguis els centímetres de la circumferència, ja podràs escollir la talla, en funció de la següent taula de talles:
Guants de la talla 7, la circumferència de la mà ha de mesurar 178mm.
Guants de la talla 8, la circumferència de la mà ha de mesurar 203mm.
Guants de la talla 9, la circumferència de la mà ha de mesurar 229mm.
Guants de la talla 10, la circumferència de la mà ha de mesurar 254mm.