Serres

Necessites una eina per a tallar fusta, metall o plàstics? Troba a FESMÉS les millors serres de mà per a tallar materials de diversos tipus. Una eina manual que tothom ha de tenir a casa per a fer tasques de bricolatge.

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Longitud (mm)
Aplicació
Filtre

Comprar una serra de mà

És molt habitual que quan estem fent alguna tasca de bricolatge o fusteria sigui necessari l'ús d'una eina per a tallar, la més comuna és la serra de mà. Una serra de mà està composta per una fulla de serra muntada sobre un suport mitjançant cargols tensors.

Podem trobar diferents tipus de serres de mà que van destinades a tallar diferents materials, ja que canvia el dentat de la fulla de serra. L'ús d'aquesta eina manual consisteix a moure cap endavant i enrere amb força fins a aconseguir tallar el material.

A més, podem veure que també podem trobar variacions en la forma i el mànec de la serra de mà, ja que cadascuna està destinada a un ús diferent. Així que si necessites tallar un material de manera còmoda i segura no dubtis a veure el catàleg de FESMÉS.

Tipus de serra de mà

Tal com hem esmentat anteriorment, podem trobar diferents serres de mà que canvien la seva forma i fulla de dentat segons el material desitjat a tallar:

  • Serra de mà d'arc: Aquest tipus de serres tenen una forma d'arc en el qual subjecten una fulla de serra molt estreta i fina, per això, està destinada per a tallar materials fins.
  • Serra de mà de bastidor: Té forma d'H articulada i incorpora una fulla de serra instal·lada en la part inferior i pot tallar superfícies molt gruixudes.
  • Xerrac de punta: Té un acabat en forma de punta que li permet fer talls corbs o rectes en zones internes de la fusta.
  • Serra de mà de metall: Aquesta eina està composta per una fulla de serra amb dents petites, amb el qual aquesta destinat a tallar materials fins.
  • Serra de mà universal: Aquesta eina és la més comuna, té una llarga fulla flexible plena de dents i un mànec d'empunyadura.