Perfils de ferro

Troba àmplia varietat de perfils de ferro per a tots els teus projectes de bricolatge i també industrials. Posem a la teva disposició perfils angulars, pletines i tubs en diferents mides perquè s'adaptin a totes les superfícies

Filtrar per:

Tipus de producte
Mides (mm)
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mt)
Filtre

Què són els perfils de ferro?

Els perfils de ferro són una de les estructures de suport més populars per a la construcció. S'utilitzen en una àmplia varietat d'aplicacions, des de ponts i edificis fins a plataformes offshore i maquinària industrial. Els perfils de ferro es poden produir en diverses grandàries i formes, depenent de l'ús previst. Sovint es produeixen mitjançant el laminatge en calent o l'extrusió, i poden estar revestits amb una capa protectora per a millorar la seva resistència a la corrosió.

Com es fabrica un perfil ferro?

La fabricació d'un perfil de ferro es realitza mitjançant un modelat, a través del qual es col·loca el material i se li dóna la forma i la dimensió determinada. Un cop donada la forma i la grandària, es procedeix al següent pas que és el laminat, el procés que definirà la forma definitiva del perfil del ferro.

Avantatges dels tubs de ferro en la construcció

Els tubs de ferro són dels materials més utilitzats en el sector de la construcció, ja que aporten un gran ventall d'avantatges, entre els  quals destaquem els més rellevants:

 • Són lleugers, fàcils de transportar, col·locar i instal·lar.
 • Són molt resistents a la flexió.
 • Mostren gran estabilitat.
 • Són resistents a la corrosió.
 • Tenen un manteniment molt senzill.
 • Són molt estètics i rendibles.

 

Quin tipus de perfils de ferro i tubs trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció t'oferim una gran varietat de tubs i perfils de ferro en diferents mides i formes, adaptats a les diverses aplicacions que poden tenir en el sector de la construcció. Entre les diferents formes que presenten, trobem les següents:

 1. Tubs de ferro rodons, se solen utilitzar en columnes o bigues, ja que mostren una gran fiabilitat i resistència. També oferim tubs de ferro rodons massissos que estan fabricats per col·locar-se en qualsevol mena de superfície, gràcies a les característiques resistents que ofereixen.
 2. Tubs de ferro quadrats, acostumen a utilitzar-se en baranes, estructures i pals de senyalització. També oferim tubs de ferro quadrats massissos que es poden aplicar i instal·lar en tota mena de superfícies.
 3. Tubs rectangulars, s'utilitzen per formar marcs d'acer estructurals, que són els que tenen la funció de traslladar càrregues a terra.
 4. Tubs de ferro ovalats, són tubs de conducció i s'utilitza per a una àmplia varietat d'aplicacions tant en el sector de construcció com enginyeria.
 5. Varetes de formigó, són molt versàtils i s'utilitzen generalment per edificar la base sobre la qual s'aixeca l'estructura bàsica de qualsevol edifici així com les columnes i les traves. També realitzen la funció de distribució d'espais i reforços en murs.
 6. Perfil pla, és un tipus de perfil que se sol utilitzar per a realitzar unions i acabaments.
 7. Perfil rectangular, aquest tipus de perfils s'utilitzen per muntar les estructures de les construccions, sostenint i repartint la càrrega, contrarestant així possibles desviacions.
 8. Perfil U, se solen utilitzar com a suports i pilars de les construccions.