Portaclaus

Selecció de penjadors de paret i porta claus en diferents dissenys i estils per a organitzar i tenir controlades les teves claus en tot moment.

Filtrar per:

Filtre

Què és un penja claus?

Un penja claus, és l'accessori perfecte que tot habitatge necessita, ja que a més de la gran funcionalitat que desenvolupa, que és la de guardar les claus en un mateix lloc per tenir-les localitzades, complementen la decoració de l'habitatge, en concret la part de l'entrada, que és on acostumen a col·locar-se.

Quines característiques tenen els penjadors de claus?

Els penjadors de claus es caracteritzen per ser com petits armaris que compten amb una porta que es pot tancar amb clau, i, en obrir-se, s'observen un gran nombre de ganxos que són els que s'utilitzen per col·locar de forma ordenada totes les claus.

Comptar amb un penja claus, és una opció estupenda per aconseguir mantenir l'ordre i oblidar-te d'estar pendent tot el temps de les claus, sense preocupar-te ni pensar on les has deixat per última vegada, ja que sempre les trobaràs en el mateix lloc, al teu penja claus.

A més, a l'ésser de petites dimensions, es poden ubicar a qualsevol part de la llar, encara que com hem comentat, s'acostumen a col·locar prop del rebedor. No te'ls perdis, fes un cop d'ull i troba el teu penja claus preferit!

Compra el millor penjador claus a FESMÉS

Ets d'aquelles persones despistades que sempre perd les claus i mai sap on les ha deixat? Si és així, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS sabem la importància que té mantenir l'ordre a la llar, i més quan es tracten de les claus de l'habitatge, per aquest motiu posem a la teva disposició la millor selecció de penjadors de claus, perquè controls la situació en tot moment.

I és que segur que a tu també t'ha passat, d'estar en aquest moment de no trobar les claus per cap costat, i notar com els nervis es van apoderant de tu, en no saber on has deixat les claus de casa, les del garatge o les del cotxe. I cada vegada els nervis es van apoderant més de tu fins que comences a registrar tot  l'habitatge, oi? Doncs oblida't de passar aquesta mala estona i compra un penjador de claus!

Porta claus paret amb enviament ràpid

La selecció de porta claus de Fesmés forma part del catàleg d'objectes destinats a la serralleria i seguretat de la llar i està pensada per a oferir un producte adequat per a totes aquelles persones que vulguin disposar d'un mètode d'organització de les claus, sigui en la llar o oficina. Fins i tot poden valer per a organitzar les claus d'un pàrquing o traster comunitari, ja que disposen diversos ganxos per a emmagatzemar diverses claus, així com un sistema de tancament amb clau de serreta.

Tots els penja claus disponibles estan llestos per a muntar de manera fàcil en la paret mitjançant caragols i la majoria d'ells estan fabricats en metall, atorgant-los un toc modern i combinen bé en qualsevol paret.