Taules de centre

Taules de centre modernes per completar el teu saló o menjador. Decoratives, funcionals i molt pràctiques, t'oferim una gran varietat d'estils, mides, acabats i formes. Estalvia amb FESMÉS!

Filtrar per:

Estil
Model
més... menys
Color
Forma
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Tria una coffee table que marqui la diferència

Les taules de centre, taules de saló o coffee tables, són un dels elements del mobiliari de la llar més importants, sobretot a l'hora de rebre visites i convidats a casa. És al voltant de les taules de centre on sorgeixen records, bromes, i llargues xerrades amb els teus éssers estimats que es queden gravades en la memòria. 

Crear un ambient acollidor per afavorir aquests moments és molt més fàcil si esculls una taula de centre moderna i de disseny, que reflecteixi el teu estil i el de la teva saló, amb l'altura que vulguis i els compartiments que et siguin necessaris. D'aquesta manera, et sentiràs còmode a l'hora de rebre visites i compartir una copa, un cafè o un sopar asseguts al voltant de la taula de centre nova.

Les taules de centre són ideals per col·locar al saló i menjador, ja que a més de decorar-lo, es caracteritzen per la gran versatilitat i funcionalitat que exerceixen. Aquestes taules de centre, acostumen a ser de dimensions reduïdes i les pots utilitzar tant per menjar a sobre d'elles, com per emmagatzemar i guardar els diferents comandaments de la televisió, llibres o dispositius electrònics.

El nostre catàleg online de taules de centre modernes

Entre les taules de centre de disseny podem trobar una àmplia varietat de models; tant per les formes, com per la seva funcionalitat. En aquest sentit podem trobar taules de centre modernes de línies rectes o amb formes ondulades, totes elles perfectes per decorar i moblar salons moderns. Són molt interessants els models de taules de centre modernes elevables, que ens permetran tenir una taula de menjador per a dinars o sopars informals.

Ideals per a salons de dimensions reduïdes són les taules de centre de vidre. Compra-amb potes de fusta o acer per aconseguir un efecte espectacular. Aquestes taules de centre de disseny encaixen en qualsevol saló d'estil actual, ja que són fàcils de combinar.

Taules de saló originals i modernes

Necessites una taula de centre que sigui la veritable protagonista del teu saló? Els nostres models originals i amb estil poden ser just el que necessitaves: Taula de centre toronto de roure negre; taules de centre elevables, perfectes per guardar tot el que vulguis dins; i taules de centre de cristall, excel·lents per als salons amb més estil. 

Quin tipus de taules de centre tenim disponibles?

Les taules de centre seran el complement decoratiu perfecte per col·locar a la banda de sofà chaise longue, ja que a més de donar-li estil al teu saló, t'aportarà comoditat i benestar.

Les taules de centre elevables també seran una opció ideal per a situar-les davant del moble tv baix, ja que et permetran emmagatzemar els teus objectes personals a el mateix temps que podràs gaudir d'un deliciós dinar o sopar des de la butaca d'orelles, perquè a el poder elevar-se, la taula queda a l'altura perfecta perquè puguis menjar amb la màxima comoditat possible.

Un cop hagis escollit el model de taula de centre, podràs combinar-ho amb un dels nostres pufs amb emmagatzematge i col·locar-ho a la banda de la taula auxiliar sofà per donar-li aquest toc personal característic i distintiu al teu menjador. No t'ho pensis més i fes de la teva saló un espai únic!