Accessoris de pintura

Troba tot el que necessites per pintar les diferents estances de la llar de forma ràpida, segura i còmoda! En FESMÉS t'oferim els accessoris de pintura necessaris per a fer un treball impol·lut. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Filtre

Compra accessoris per a pintar a FESMÉS

Estàs plantejant renovar l'aspecte de les diferents estances del teu habitatge? Si és així, heu arribat al millor situat!

Som conscients l'esforç que requereix pintar qualsevol espai de la llar, ja que abans de res, cal buidar tota l'estada, deixar-la neta d'obstacles i amb el major espai lliure possible, amb la finalitat d'evitar embrutar o fer malbé el mobiliari o qualsevol objecte personal. De manera que, si vols renovar l'estil decoratiu i millorar l'aspecte del teu habitatge, t'encantaran els nostres accessoris per a pintar.

FESMÉS t'oferim la millor selecció d'accessoris de pintura que et facilitaran tot el procés, des de la preparació de la zona a pintar, fins a les eines necessàries per a pintar adequadament.

Quines eines de pintura són necessàries?

Per pintar qualsevol estada, lloc o superfície, a més d'escollir el tipus de pintura que més t'agradi per millorar i renovar l'estil decoratiu de l'habitatge o de la superfície que vulguis pintar, serà de vital importància comptar amb les eines necessàries que et permetin aplicar la pintura correctament.

  • Un dels productes que es consideren essencials per desenvolupar els dots de pintor, són els rodets, ja que et permetran pintar diferents superfícies, ja siguin llises o rugoses, de forma ràpida i senzilla.
  • Un altre dels productes que no pots oblidar a l'hora de pintar qualsevol superfície són les brotxes i les paletines, ja que et permetran pintar aquelles zones on el corró no pot accedir i es necessita una mica més de precisió i cura per aconseguir un acabat perfecte, cuidant fins a l'últim detall.
  • Els kits de pintura es caracteritzen per oferir-te tot el necessari en un mateix pack, ja que obtens els productes essencials per desenvolupar les tasques de pintor necessàries, facilitant la tasca al màxim, perquè en comprar un kit, t'evites anar buscant els altres productes necessaris per a pintar.
  • Finalment, trobaràs les espàtules, eines de pintura imprescindibles que s'utilitzen abans de començar a pintar, ja que aconsegueixen un acabat perfecte perquè s'encarreguen de retirar les restes de pintura antiga per preparar la superfície i poder pintar novament sobre la superfície neta.

 

Com preparar la superfície per a pintar?

Com ja hem comentat en anteriors ocasions, cal preparar la superfície abans de començar a pintar, ja que es necessita protegir l'espai per evitar que el mobiliari es faci malbé. De manera que, abans de posar-te mans a l'obra amb les brotxes, rodets i espàtules, serà de vital importància preparar la zona a pintar.

En aquesta secció t'oferim tot el necessari perquè puguis pintar amb la màxima comoditat i seguretat possible. Entre els diferents materials, trobem els següents:

  1. Cintes per pintar o cintes emmascarar, són de caràcter fonamental per protegir endolls, interruptors, marcs de portes, marcs de finestres, sòcols i una infinitat de productes que sobresurten de la superfície i que necessiten estar tapats per evitar possibles taques i desperfectes.
  2. Protecció per a pintar, des de papers, feltres, plàstics, fundes i roba específica per a protegir les superfícies, els sòls i tapar el mobiliari que no hàgim pogut treure de la zona que desitgem pintar, amb l'objectiu de no tacar ni espatllar res durant el procés de pintura.
  3. Llana d'acer, ideal per arrencar i treure les restes i taques de pintura que hagin quedat en la superfície així com les restes de pintura antiga o bé les taques que es poden produir per les rascades contra la paret.
  4. Finalment trobaràs els productes i precintes d'embalatge, que també s'utilitzen com a complements de la protecció per pintar, amb la finalitat d'aconseguir una bona protecció i pintar sense cap por a tacar o espatllar cap material.