Aspiradors i bufadors

Els aspiradors bufadors són una eina de jardí perfecta per treure les fulles que s'amunteguen en el nostre jardí o terreny

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Velocitat cabal d'aire (km/h)
Relació triturat fulles
Filtre

Aspiradors i bufadors de jardí pel manteniment i neteja de les fulles caigudes a les teves zones d'exterior. Amb 3 funcions en 1: Aspirar, bufar i esmicolar! Troba'ls de marques com Bosch o Varo a FESMÉS.

Els aspiradors bufadors són una eina de jardí perfecta per treure les fulles que s'amunteguen en el nostre jardí o terreny. D'aquesta manera simplifiquem la neteja de jardí, reduint el temps d'aquestes tasques i podent gaudir més.
Els aspiradors bufadors permeten bufar, aspirar i triturar les fulles del nostre jardí. Són molt fàcils d'usar i inclouen una bossa al que s'acumulessin les fulles recollides i triturades.
 

Avantatges dels bufadors aspiradors per a fulles

 
- Fàcils de transportar i manejar
- Permeten realitzar diferents tasques
- Són ecològics
- Més econòmics
 
Els bufadors aspiradors són una opció molt pràctica i econòmica per tenir sempre en ordre teu jardí. Amb tan sols endollar la teva bufador aspirador podràs recollir aquestes fulles que s'amunteguen al teu jardí de manera fàcil i ràpida, i pot encarregar-te de la teva jardí i deixant temps per gaudir-ne.