Ambientadors mikado

Ambienta, decora i estalvia energia amb els ambientadors mikado! A Fesmés trobaràs ambientadors mikado en diferents fragàncies, amb tocs cítrics, florals, dolços i més. Troba el teu i gaudeix perfumant la llar!

Filtrar per:

Tipus de producte
Aroma
més... menys
Capacitat (ml)
Filtre

Suma't a la nova tendència d'ambientació amb els ambientadors mikado! A Fesmés posem a la teva disposició un ampli assortiment d'ambientadors mikado que estan sent tot un èxit al mercat. Encara no tens la teva fragància escollida? No esperis més!

Què és un ambientador mikado?

Els ambientadors mikado estan marcant tendència en el sector de la decoració, ja que consisteixen en petits flascons de vidre plens de perfum, acompanyats d'unes varetes per col·locar dins del flascó i anar deixant que a poc a poc es vagi evaporant el perfum, ambientant els espais on estiguin ubicats.

Quins avantatges presenten els ambientadors mikado?

L'avantatge principal d'aquest tipus d'ambientadors és que no consumeixen cap tipus d'energia, ja que únicament es destapa el pot de vidre i es col·loquen les varetes al seu interior, per gaudir de forma subtil de l'aroma que desprèn.

Aquest tipus d'ambientadors ajuden a crear l'ambient desitjat per a cada estada, ja que com estan disponibles en una gran varietat de fragàncies, es pot practicar amb ells l'aromateràpia i millorar l'estat d'ànim en funció de l'olor que s'esculli per a cada ocasió. A més, per a estades amb majors dimensions, podràs combinar-ho amb un difusor d'olis essencials i assegurar-te de tenir l'espai ben ambientat.

Un altre dels avantatges que presenten i que no es poden passar per alt és la durada que tenen, ja que, en evaporar-se a poc a poc, la seva vida útil és duradora. A més, un cop s'hagi acabat el pot, el podràs omplir amb la mateixa o una altra fragància fins a trobar la que més t'agradi.