Mosquetons, anelles i cadenes

Recorre la secció d'accessoris de mosquetons, baules i cadenes per a descobrir els millors productes recomanats pel nostre equip d'experts!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Varietat
Material
Acabat
Mides (mm)
més... menys
Filtre

Què és un mosquetó?

Un mosquetó és un dels accessoris de seguretat que més s'utilitzen per aportar protecció en tots aquells treballs que es realitzin a certa altura, com poden ser treballs de jardineria, en els quals se solen podar arbres d'alçades considerables i, per tant, és necessari comptar amb la protecció adequada.

Quina funció desenvolupa una baula?

La baula és l'element pel qual estan formades les cadenes i la seva característica principal és el seu disseny, ja que tenen forma d'anella que permet entrellaçar les baules fins a crear així una cadena resistent.

Compra els millors accessoris de seguretat i cadenes en FESMÉS!

En aquesta secció t'oferim la millor varietat d'accessoris de seguretat, des de mosquetons de diferents tipus i mides, fins ganxos i tensors de cable, amb la finalitat que puguis realitzar els teus treballs de bricolatge de la forma més segura possible.

També trobaràs una gran selecció de cadenes de seguretat, que seran de vital importància per la seva gran versatilitat, ja que s'utilitzen tant per a subjectar tota mena de productes i millorar en seguretat i emmagatzematge com per penjar i sostenir objectes. Entre els diferents tipus, destaquem els següents:

  1. Cadena nuada, se solen utilitzar per ajustar objectes en llocs públics, ja que són resistents davant les inclemències meteorològiques, aportant seguretat i fermesa.
  2. Cadena blindada, són les cadenes que se solen utilitzar per a aplicacions d'emmagatzematge i seguretat, ja que aporten gran resistència i durabilitat.
  3. Cadena decorada, com el seu propi nom indica, són cadenes decoratives que s'encarreguen tant de decorar com de subjectar diversos elements, millorant així l'ordre i emmagatzematge.
  4. Cadena baula soldada, són cadenes de gran resistència i capacitat per sostenir i aguantar pes fins a 320 kg. Se solen utilitzar per aguantar objectes pesats o bé, s'utilitzen en cas de seguretat, col·locant en els extrems de la cadena el cadenat corresponent.
  5. Cadena plàstic, s'utilitzen per millorar la seguretat i senyalitzar amb cadenes alguna zona de perill o precaució.