Pintura façanes

Renova, protegeix i decora la façana de la teva llar! Descobreix a FESMÉS les millors pintures per façanes que modernitzaran l'aspecte i donaran color al teu habitatge. Tria la teva tonalitat preferida!

Filtrar per:

Color
Capacitat (lt)
Filtre

Compra la pintura per façana perfecta a FESMÉS

A tots ens agrada sentir-nos a gust a casa, estar orgullosos del lloc on vivim i convidar a amics i familiars per gaudir del nostre habitatge amb les persones que més estimem, oi? I és que, tenir cura de l'aspecte del nostre habitatge és fonamental per sentir-nos bé i gaudir al màxim del nostre temps de desconnexió i tranquil·litat. De manera que, si la teva intenció és millorar l'aspecte de l'exterior de la llar, t'encantaran les nostres pintures per a façanes.

A FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de pintura per a façanes: des de colors tradicionals fins als més cridaners, perquè trobis el que realment t'agradi i reflecteixi la teva personalitat.

Per què comprar pintura façanes?

Les façanes de les llars defineixen i representen a les persones que viuen dins, per aquest motiu, és molt important comptar amb una façana ben pintada i, sobretot, escollir un color que reflecteixi la teva personalitat, que t'agradi tant que siguis capaç de veure-ho diàriament i no cansar-te.

A més, les façanes són la part de l'habitatge que més pateix i, en conseqüència, que més hauríem de cuidar, ja que estan sotmeses als diferents canvis de temperatura i agents climatològics.

Per tant, en comprar una pintura per a façanes, estaràs conservant la imatge i aspecte del teu habitatge, a més de protegir-la del mal temps i dels problemes derivats a aquests canvis de temperatura.

Tipus de pintura per a façanes

Hi ha diferents tipus de pintura per a façanes fabricades per Bruguer, una de les millors marques de mercat que et garantiran una qualitat excel·lent.

En funció dels teus gustos i preferències, podràs escollir entre la gran varietat de tonalitats que ens ofereix la pintura per a façanes exterior Protect de Bruguer:

  • Pintura façanes Bruguer colors clars i pastissos, si la teva intenció és transmetre lluminositat i amplitud, hauràs d'escollir colors clars com poden ser les diferents tonalitats de blanc, beix i altres colors pastel i crema.
  • Pintura façanes Bruguer colors groguencs, terracota i terra, ideals per ressaltar i els diferents materials que formen la façana i sobretot, per a destacar la decoració vegetal.

 

Independentment del color que prefereixis escollir, l'important és que aconsegueixis l'harmonia desitjada i puguis gaudir al màxim de la teva pròpia llar.

Quina pintura façanes comprar?

Abans de decidir quina pintura façanes comprar, hauràs de tenir en compte els següents aspectes:

  • Tipus de façana: s'ha de triar una pintura apta per al tipus de façana que tinguis al teu habitatge. Les pintures façanes exterior Protect de Bruguer estan dissenyades per pintar tot tipus de superfícies, ja siguin murs de ciment, cases, edificis o habitatges comunitaris.
  • Característiques de la pintura: és de vital importància que escullis una pintura de gran resistència davant els agents climàtics, que tingui conservants antifloridura i antihumitat, amb bona opacitat i alt rendiment.

 

En conclusió, si estàs buscant una pintura per a la façana del teu habitatge, caldrà que et fixis en les característiques i qualitat de la pintura, ja que més val comprar una pintura de qualitat, que haver d'estar pintant la façana cada dos per tres perquè no aconsegueixes els resultats desitjats. A més, per aplicar correctament la pintura façanes, pots complementar la pintura amb un rodet pintura i aconseguir resultats immillorables.