Què és una reixa ventilació?

Una reixeta de ventilació és un element que es col·loca en els habitatges amb la finalitat d'admetre o extreure aire, col·locant-la en obertures directes a l'exterior o en xarxes de conductes. La principal funció que exerceixen és la de proporcionar la millor distribució o captació d'aire possible.

Tria les reixetes de ventilació adequades per a casa teva!

En funció de l'ús que li vulguis donar, és a dir, de la finalitat que vulguis aconseguir amb la reixeta, ja sigui injectar aire a l'interior de la llar o extreure'l a l'exterior, et decantaràs per una reixa d'impulsió o una reixeta de retorn.

Funcionalitat de les reixetes ventilació

Les reixetes de ventilació tenen una funcionalitat específica molt clara, que és la d'aportar protecció. Acostumen a col·locar-se en aquells llocs d'extracció o admissió d'aire per evitar tota mena d'accidents, ja que són un protector molt important per evitar que es pugui accedir a un conducte d'aire.

Les reixetes tenen la capacitat d'obrir pas a l'aire d'entrada i sortida sense que es coli res pels conductes d'aire, respectant en tot moment l'estètica de l'habitatge, ja que hi ha una gran varietat de models que passaran desapercebuts. Fes un cop d'ull i troba la que millor combini amb la teva vivenda!