El boteller forma part del parament de cuina essencial per a tots els amants del vi. Per a poder gaudir d'un bon vi, hem de tenir en compte que el seu manteniment és una part molt important, i per aquest motiu, es necessita d'un bon boteller que mantingui el vi en el seu millor estat. Entra a Fesmés i troba els millors preus en gran varietat d'estils, materials i mides.

Els botellers, a més de ser els millors acompanyants de el vi, són un element decoratiu molt original per col·locar a la sala, menjador o cuina. En funció de l'estil i espai que tinguis disponible a la teva llar, escolliràs un o altre.

Tipus de ampollers

Existeixen una gran varietat de ampollers en el mercat, però no tots tenen la mateixa funcionalitat, ja que hem de tenir en compte la mida i material per dipositar les nostres ampolles. Tanmateix, és molt important conèixer l'espai a ubicar i quina serà la seva funció principal, si serà només decoratiu o refrigerat.

Els botellers de fusta són una opció ideal, ja que queden bé en tots els racons d'una llar, generant un ambient càlid i acollidor.

Els botellers de metall es caracteritzen per la seva robustesa i durabilitat, a més, són una perfecta opció si els vols col·locar en un ambient humit com podria ser el rebost o al soterrani.

Si prefereixes tenir un boteller bonic i de disseny, els botellers de disseny cromat seran la teva millor opció, ja que aporten un toc decoratiu que deixarà sorpresos a tots els teus convidats. A més, aquests botellers de disseny cromats els tenim disponibles en diferents mides, perquè puguis escollir el que més s'adeqüi a l'espai de la teva llar.

Un boteller no és únicament una solució d'emmagatzematge sinó també és decoratiu. Per això, si estàs pensant en comprar un boteller per a la teva cuina, a Fesmés et presentem una gran varietat de possibilitats entre les quals escollir.