Esmalts acrílics

Compra online els millors esmalts acrílics de mercat! Troba a Fesmés esmalts acrílics Bruguer per interior i exterior en acabat brillant, setinat i mat.

Filtrar per:

Color
més... menys
Acabat
Capacitat (lt)
Filtre

Quines característiques tenen els esmalts acrílics?

Els esmalts acrílics es caracteritzen principalment per ser esmalts acrílics multisuperfície que s'adhereixen sense problemes a diferents substrats, és a dir, es poden aplicar tant en interiors com exteriors, millorant l'aspecte de les diferents superfícies i mobiliari de la llar. A més, ofereixen resistència a qualsevol cop, esgarrapada o ratllades i també mostren gran resistència a la intempèrie i als diferents agents climàtics, evitant tot tipus d’esquerdes, sent una estupenda opció per millorar l'aspecte de portes, finestres, mobles de jardí, etc.

Aquest tipus d'esmalts es poden rentar perfectament i no groguegen, característica fonamental, ja que et permetran mantenir les parets i el mobiliari de la llar en perfectes condicions i, a més, estaràs cuidant del medi ambient, perquè no utilitzen dissolvents ni provoquen olors fortes.

Per què escollir esmalts acrílics Bruguer?

Si ets d'aquelles persones que els agrada tenir la casa impol·luta, però que quan pensa a pintar les parets o els mobles de la llar, sembla que li vagi a caure el món a sobre, els esmalts acrílics Bruguer seran la teva salvació, ja que et permetran pintar sense olors fortes i oblidar-te de les taques de manera ràpida, fàcil i econòmica. Sona bé, oi?

Quin tipus d'esmalts a l'aigua de comprar?

A FESMÉS trobaràs la millor qualitat i varietat d'esmalts acrílics Bruguer en diferents capacitats, des de 250 ml fins a 4 litres, perquè escullis el format que millor s'adapti a les teves necessitats.

Abans d'escollir el tipus d'esmalt acrílic, hauràs de tenir en compte els tipus d'acabat i les característiques que ofereixen cada un. Per tant, si ens centrem en l'acabat, podem diferenciar:

  • Esmalt acrílic Bruguer setinat, és una molt bona opció per aplicar en superfícies fosques, ja que reflecteix més llum.
  • Esmalt acrílic Bruguer brillant, és una opció estupenda si t'agrada mantenir la llar en perfectes condicions, ja que aporta sensació de neteja.
  • Esmalt acrílic Bruguer mat, ideal per dissimular qualsevol tipus de ratllada, taca i imperfecció a la paret, de manera que, si tens petits a casa, definitivament serà la teva millor opció.

 

Avantatges dels esmalts acrílics

Pintar les parets i superfícies de l'interior i exterior de la llar amb esmalts acrílics comporta un seguit d'avantatges que s'han de tenir en compte abans d'escollir un altre tipus de pintura per a la llar, entre les quals destaquem:

  • Capacitat de no atreure la pols ni la brutícia
  • Fàcil manteniment i rentat, ja que es neteja amb un drap humit.
  • Presenta un assecament ràpid.
  • Provoca que la humitat s'evapori fàcilment.
  • Mostra gran elasticitat, garantint en tot moment un aspecte atractiu i sense presència d'esquerdes.
  • No emet males olors, per tant, és molt agraït en el moment d'aplicar-lo.
  • És de llarga durada, ideal per despreocupar-te de tornar a reparar els imperfectes de la paret o del mobiliari.

 

I per aplicar l'esmalt acrílic de forma fàcil i ràpida, et recomanem utilitzar un corró per a pintura acrílica.