Estors

Fes clic i accedeix ara a la nostra botiga online d'estors per a finestres. Acumula descomptes del 3% a cada compra i aprofita les nostres promocions.

Filtrar per:

Filtre

Vols donar-li un toc decoratiu diferencial a la teva finestra? Entra a Fesmés i descobreix els nostres estors!

Què són els estors?

Els estors són cortines fabricades en una única peça que es pleguen i despleguen verticalment i s'han convertit en un dels elements decoratius més utilitzats, ja que estan marcant tendència gràcies als seus múltiples dissenys, funcions i característiques.

Quins tipus d'estors tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs estors de diferents dissenys, mides i materials que crearan espais funcionals i amb estil.

Els estors, sense importar el disseny que presentin, es diferencien segons el mecanisme que utilitzen per recollir la tela, ja que poden ser estors enrotllables, si presenten un mecanisme simple, basat en un tub en el qual es va enrotllant la tela a mesura que es va pujant o baixant l’estor o bé, els estors plegables, caracteritzats per presentar unes varetes horitzontals que s'encarreguen de recollir la tela cada vegada que es puja l’estor a través de les cordes que presenta.

Els estors enrotllables Screen es poden col·locar tant als habitatges com a les oficines, ja que es caracteritzen pel grau d'obertura que presenten, permetent filtrar l'entrada de la llum al teu gust. A més, deixen passar la llum de l'exterior, però mantenint la intimitat, amb la finalitat que els de l'exterior no tinguin cap visibilitat de l'habitatge.

Si el que estàs buscant és que no entri cap raig de sol a la teva llar, els estors opacs seran la teva millor opció, ja que es caracteritzen per oferir privacitat a tota hora, ja sigui de dia o de nit.

Els estors nit i dia es caracteritzen per la seva gran versatilitat, ja que en funció de la posició que els col·loquem, ens permetran veure la llum del dia o en cas contrari, si els mantenim tancats, ens proporcionaran la màxima intimitat possible sense deixar passar ni un raig de sol a l'interior de l'habitatge.

Si ets un amant de la natura, els estors de bambú estan fets per a tu, ja que aporten un toc decoratiu diferencial a l'integrar la natura a casa teva, generant un ambient càlid i acollidor.

Els estors Clip&Fix, que es caracteritzen per la seva simple instal·lacio al marc de la finestra sense la necessitat d'atornillar. 

Escullis un model o un altre, els estors et permetran graduar la llum que entra a l'habitatge i podràs canviar-la en funció del que et vingui de gust a cada moment.

Nota: El manteniment dels estors, indiferentment de el model que s'esculli, és molt senzill, ja que únicament es necessita un drap lleugerament humit per deixar el estor impol·lut.