Tiradors moderns

Canvia l'estètica dels teus mobles amb els tiradors per a mobles moderns. La millor selecció de tiradors moderns en diferents colors i dissenys.

Filtrar per:

Material
Color
Acabat
Distància entre centres (mm)
Filtre

Què són els tiradors per a mobles moderns?

Els tiradors per a mobles moderns són elements que tenen la capacitat de canviar per complet l'estètica i l'estil dels teus mobles, i, per tant, són una opció estupenda per modernitzar l'aspecte dels teus mobles. A més, poden ser de diferents formes, mides i materials, i s'encarreguen de facilitar l'obertura i tancament dels mobles.

Compra tiradors per mobles de cuina moderns

Si t'has cansat de veure la teva cuina sempre igual i estàs pensant a modernitzar i millorar el seu aspecte, sense que això impliqui una gran inversió econòmica, t'enamoraran els nostres tiradors de cuina moderns.

A FESMÉS trobaràs la millor selecció de tiradors de mobles moderns per cuina que estilitzaran i aportaran aquest toc decoratiu diferencial que tant de temps portaves buscant, i sense necessitat de canviar el mobiliari! Un exemple d'ús del tiradors per mobles moderns, és pels armaris de dormitori.

Quin tipus de tiradors per mobles moderns trobaràs?

Pel que fa a tiradors per mobles d'armaris, t'oferim una gran varietat de tiradors per mobles moderns per a armaris, en diferents mides, formes i materials. Si ens centrem en el tipus de material, diferenciem els següents:

Tiradors d'acer inoxidable, són tiradors molt resistents i duradors, ja que no s'oxiden ni es deterioren amb el pas del temps. A més, són una estupenda opció per col·locar en cuines i banys, ja que es caracteritzen per poder estar en contacte amb aigua, productes químics de neteja i també per suportar temperatures extremes.

Tiradors d'acer, es caracteritzen per ser dels tiradors més resistents i, per tant, molt recomanables per posar en aquells mobles que tinguin molt ús, i s'obrin i tanquin diàriament.

Tiradors d'alumini, són una opció estupenda per posar en qualsevol moble de la llar, ja que es caracteritzen principalment per aportar un toc elegant i modern, que combina amb qualsevol tipus de moble.

Tiradors de Zamak, són tiradors amb alta resistència als cops i productes químics de neteja, a més de ser molt lleugers, ideals per a col·locar en els diferents mobles de la llar.

Com triar tiradors moderns per a mobles i armaris?

Quan arriba el moment d'escollir un tipus de tiradors per als nostres mobles de la llar, és molt comú que ens veiem immersos en un mar de dubtes, ja que, encara que sembli mentida, és una decisió important que canviarà l'estètica i estil dels nostres mobles.

En primer lloc, hauràs de tenir en compte el tipus de moble on vols afegir el tirador, i escollir la forma de tirador que més s'adeqüi amb les característiques i mida del moble, ja que pots trobar-los en formes diferents: ovalades, rectes o rectangulars.

En segon lloc, hauràs d'escollir el color que millor combini amb els teus mobles, per aconseguir així renovar l'aspecte del mobiliari.

Finalment, un cop tinguis clara la forma i el color del tirador, és recomanable comparar els diferents tipus d'acabats, per assegurar-te d’escollir el que millor combini amb els teus mobles.