Mobles de bany moderns

Modernitzar el teu bany mai havia estat tan fàcil! A fesmés t'oferim la millor selecció de mobles de bany moderns, en diferents estils, mides i dissenys perquè transformis el bany al teu gust. Entra i aprofita’t dels millors preus!

Filtrar per:

Model
Material
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Nº de calaixos
Filtre

Estàs pensant a modernitzar el teu bany? Si és així, estàs al millor lloc per renovar la imatge del bany! A Fesmés posem a la teva disposició els millors mobles de bany que estan sent tendència al mercat. Vols formar part d'aquesta nova moda? Segueix llegint!

Moblar un bany o renovar els mobles antics per uns moderns, és de les tasques més difícils que hi ha. Normalment, no sabem per on començar ni quins mobles de bany escollir, però, encara que sembli missió impossible, en aquesta secció trobaràs el moble de bany modern ideal per a tu, perquè t'oferim una gran varietat de models, colors i acabats perquè escullis el que més t'agradi i cobreixi totes les teves necessitats.

Quins mobles de bany moderns tenim disponibles?

Si vols marcar tendència, els mobles de bany suspesos seran la teva millor opció, ja que són mobles que es caracteritzen per estar suspesos a la paret i, per tant, els pots combinar amb altres mobles auxiliars de bany i mobles auxiliars de bany per penjar, aconseguint així aprofitar molt més cada espai del teu bany, i podent afegir també un moble columna bany que acabarà de completar el bany. A més, a l'escollir un moble de bany suspès, podràs netejar el bany amb més facilitat, ja que no et trobaràs amb cap pota del moble que et molesti a les tasques de neteja.

Els mobles de bany amb mirall són tot un encert, ja que, en lloc de comprar un moble de bany i el mirall per separat, tens l'opció d'adquirir el conjunt, seguint la mateixa línia decorativa i sense la necessitat de preocupar en trobar un mirall que faci joc amb el moble.

Finalment, t'oferim els mobles de bany en kit, és a dir, un conjunt de mobles de bany formats per un moble, un mirall i també un lavabo, perquè tinguis tots els mobles combinats sense la necessitat de perdre el temps a combinar uns mobles amb altres. És una magnífica opció, oi?

Sigui quina sigui l'opció escollida, podràs combinar els teus mobles moderns amb un moble bany blanc perquè aquest tipus de mobles mai passen de moda, estilitzen, decoren i modernitzen el bany.

Com comprar mobles de bany moderns

Quan tens clar que vols comprar un moble de bany modern per a casa, és el moment de saber escollir molt bé què moble comprar. Cal tenir diversos aspectes en compte:

  • Mesures: Has de saber amb exactitud quines són les mesures que desitges per no equivocar-te i comprar un moble de bany modern massa gran o petit.
  • Col·locació de l'moble: Molt important saber quin tipus de moble compraràs (moble de bany flotant, amb potes ...) per què d'aquí caldrà saber a quina altura es col·loca el moble de bany.
  • Portes: Quantes portes tindrà el moble de bany.
  • Calaixos: Quants calaixos tindrà el moble de bany.
  • Color: Quin color serà el moble de bany modern per així conjuntar amb la resta d'accessoris per al bany.

 

Ja no tens excusa per fer el pas per reformar el teu bany i donar-li un toc modern amb la compra d'un moble de bany. Descobreix-los a la nostra web! O si ho prefereixes, visita'ns a qualsevol de les nostres botigues físiques de Fesmés.