Termos elèctrics

Termos elèctrics d'alta qualitat que ofereixen una alta eficiència energètica i durabilitat per escalfar l'aigua de la dutxa, banyera, pica, etc. A FESMÉS trobaràs els millors termos elèctrics 50 litres, 80 litres i 100 litres. Troba l'ideal per a la teva

Filtrar per:

Marca
Material
Capacitat (lt)
Potència (W)
Consum anual (Kw/a)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Què és un termo elèctric?

Un termo elèctric és un dispositiu que, mitjançant una resistència amb energia elèctrica, s'encarrega de proporcionar aigua calenta, emmagatzemant-la en un contenidor, tambor o bóta, amb la finalitat de repartir-la per l'habitatge. A més, en funció de la seva capacitat, podrà servir a un o més usuaris.

Com funcionen els termos elèctrics?

Els termos elèctrics tenen un funcionament molt senzill, ja que s'encarreguen d'escalfar l'aigua a través d'una resistència que es troba al seu interior. Un cop l'aigua ja està calenta, la resistència s'apaga i l'aigua queda emmagatzemada en el termo, mantenint la temperatura, gràcies al material aïllant pel qual està format el termo.

A mesura que es va utilitzant aigua calenta, va entrant aigua freda al dipòsit i la resistència es torna a posar en marxa, aconseguint així escalfar l'aigua i mantenir-la calenta. D'aquesta manera, sempre que entre aigua freda al termo, la resistència es posarà en marxa.

Avantatges de comprar un termo elèctric per al teu habitatge

Els termos elèctrics ofereixen un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  1. Instal·lació fàcil i senzilla, no requereix grans esforços, ja que únicament s'han de connectar a la xarxa d'aigua i a la xarxa elèctrica.
  2. Obtenció d'aigua calenta a l'instant.
  3. No emet gasos ni residus, ja que, en funcionar amb corrent elèctric, no contaminen i respecten el medi ambient.
  4. Manteniment mínim, únicament s'ha de revisar 1 cop a l'any.
  5. Es poden ubicar en qualsevol lloc que tingui una presa d'aigua prop i un endoll.

 

Compra un termo elèctric 50, 80 o 100 litres a FESMÉS!

A FESMÉS descobriràs la millor varietat de termos elèctrics que s'adaptaran perfectament a les necessitats del teu habitatge. Entre els diferents termos, trobem els següents:

  • Termos elèctrics 50 litres, ideals per a col·locar en llars on viuen a 2 persones, tenint en compte que una persona gasta per mitjà uns 30L d'aigua calenta al dia.
  • Termos elèctrics 80 litres, són la millor opció per a famílies formades per 3 persones.
  • Termos elèctrics 100 litres, idonis per a famílies formades per 4 persones, amb la finalitat que cada membre de la família tingui l'aigua suficient i no es quedi sense aigua calenta.