Peus i suports para-sols de jardí

Troba en FESMÉS una àmplia varietat de peus, suports i accessoris per als para-sols de jardí, terrassa, piscina o balcó.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra els millors peus i suports para-sols de jardí a FESMÉS

Si estàs buscant peus i suports de para-sols de jardí, en FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de peus, suports i accessoris per als para-sols de jardí, terrassa, piscina o balcó. Diferents formats perquè s'adaptin als para-sols centrats i laterals, o fins i tot, per a subjectar-se en una barana.
 

Per què comprar peus i suports para-sols de jardí ?

Els peus i suports de para-sols són un bàsic indispensable en qualsevol jardí o terrassa. Amb ells podràs aguantar el teu para-sol i protegir-te de el sol quan més ho necessitis.
En FESMÉS trobaràs diferents models de peus i suports de para-sols, perquè gaudeixis a el màxim del teu jardí o terrassa.
 

Com escollir peus i suports de para-sol de jardí?

És indispensable escollir un peu o suport que s'adapti a les teves necessitats i encaix a la perfecció amb el teu para-sol. A continuació, us deixem alguns factors que heu de tenir en compte a l'hora d'escollir el teu peu o suport de para-sol de jardí o exterior.
 
  • En primer lloc, hem de tenir en compte si el para-sol que tenim és de pal central o lateral (excèntric).
  • En segon lloc, hem de saber si acaba en creueta o en tub.
 
En el cas que tinguem un para-sol lateral, haurem d'escollir un peu o suport que es compongui de quatre llosetes, d'aquesta manera garantirem la seva estabilitat.
 
Haurem comprovar que l'acabat de el para-sol s'adapti a la forma de la base.
 
Aquells peus o suports que es poden omplir són més fàcils d'emmagatzemar i transportar un cop es buidin.
 
Com més gran sigui el para-sol, més pes ha de tenir la base perquè pugui suportar el pes i mantenir l'estabilitat. Per als para-sols de braç lateral, recomanem les bases de formigó.
 
I si encara no tens el para-sol de jardí i terrassa, en FESMÉS podràs trobar una gran varietat d'opcions.