Organitzadors de cargols

Comptem amb gran varietat de classificadors de caragols per a la teva ferreteria. Organitza i emmagatzema en calaixos i torres que s'adaptin a les teves necessitats.

Filtrar per:

Filtre

Compra l'organitzador de cargols ideal a FESMÉS

Qualsevol amant del bricolatge, sap la importància que té mantenir tots els cargols ben ordenats i localitzats, separats i classificats correctament, ja que per dur a terme qualsevol projecte o tasca relacionada amb el bricolatge, un dels punts més importants a tenir en compte i que determina l'èxit final és l'ordre.

Mantenir l'ordre i saber exactament on són les teves eines és de vital importància per a realitzar els treballs de manera molt més ràpida, àgil i amb millors resultats, evitant aquest terrible moment d'histèria per no trobar el cargol que necessitem en aquell moment. Per aquest motiu, a FESMÉS posem a la teva disposició una gran selecció d'organitzadors de cargols perquè puguis ordenar-los i classificar-los al teu gust, facilitant les teves tasques de bricolatge. Te'ls perdràs? Corre a per el teu!

Per què comprar un organitzador cargols?

Segur que a tu també t'ha passat, d'atrevir-te a penjar un quadre a l'habitatge o col·locar un suport de la televisió i de sobte, mentre estàs intentant realitzar una instal·lació correcta, t'adones que necessites un cargol determinat que no apareix per la teva caixa d'eines, oi?

I és que per emmagatzemar els cargols no val amb llençar-los per la caixa d'eines perquè quedin escampats, sinó que és necessari comptar amb un organitzador de cargols que et permeti classificar-los per accedir de manera més fàcil i ràpida al cargol desitjat.

Característiques d'un classificador de cargols

Els classificadors de cargols compten amb diferents característiques que hauràs de tenir en compte per escollir entre un model o un altre, ja que depenent de les teves necessitats i de l'ús que li facis, preferiràs un classificador de cargols més o menys gran.

Per tant, abans d'escollir un, caldrà que tinguis en compte els següents 2 aspectes, que et faran decidir per un classificador de cargols o un altre:

  1. Material de fabricació, és molt important que tinguis coneixement del material amb el qual estan fabricats, si és de plàstic dur o tou, ja que els dos materials són adequats per a organitzar i classificar els cargols. No obstant això, en funció de l'ús i de la zona de treball on vagis a realitzar les teves tasques de bricolatge, hauràs d'escollir un organitzador de plàstic dur que és més resistent davant de possibles cops i caigudes.
  2. Capacitat d'emmagatzematge, en funció de la quantitat de cargols que vulguis emmagatzemar i del tipus de treballs o projectes que vagis a realitzar, necessitaràs disposar d'un classificador de cargols petit en forma de maletí, que el puguis transportar sense problemes, o bé, un classificador de cargols amb diferents pisos que et permeti una gran capacitat d'emmagatzematge.