Suports pelicà regulables

T'agradaria un suport discret i elegant per als teus prestatges o lleixes? Aconsegueix-ho amb pelicans! A Fesmés descobriràs la millor selecció de pelicans en diversos dissenys i acabats perquè trobis el que millor combini amb els mobles de la llar

Filtrar per:

Model
Color
Gruix material (mm)
Pes suportat (kg)
Filtre

Què és un suport pelicà?

Un suport pelicà és l'element imprescindible que necessiten els prestatges i baldes per sostenir-se a la paret i lluir d'un discret però captivador disseny.

Els suports pelicà per prestatges i baldes regulables són de les millors opcions que pots escollir en el moment de penjar un prestatge a la paret, ja que a més de la seva estètica tan característica, que combina amb qualsevol estil decoratiu i embelleix el moble, compten amb un avantatge diferencial que els converteix en un dels millors de mercat, i és que aquest tipus de suports es poden regular.

Els nostres suports pelicà regulables són perfectes per a prestatges o baldes de qualsevol grandària, ja que es poden ajustar a la mesura desitjada. A més, són molt fàcils d'instal·lar i llevar, per la qual cosa podràs canviar el look de la teva llar quan vulguis. Tens dubtes sobre quin model de pelicà és l'adequat per a la teva llar? No et preocupis, a Fesmés t'assessorarem perquè trobis el model perfecte per a tu. T'esperem!

Característiques dels suports pelicans regulables per prestatges

Els suports pelicans estan marcant tendència al mercat, i cada vegada és més comú veure'ls en prestatgeries i prestatges que no requereixin molta capacitat de càrrega. Les característiques diferencials més importants que els fan ser de les opcions més escollides per penjar les lleixes a la paret són les següents:

 1. Són suports econòmics i duradors.
 2. Compten amb una estètica molt fina i elegant.
 3. Aporten un toc decoratiu diferencial.
 4. Embelleixen i ressalten el prestatge.
 5. Disponibles en diferents colors, acabats i models.
 6. Combinen amb qualsevol estil decoratiu.
 7. Són regulables, per tant, s'adapten als diferents gruixos dels prestatges i prestatges.

 

Compra els millors pelicans per baldes a FESMÉS

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de pelicans per baldes en diferents mides, colors i acabats, perquè trobis el que més t'agradi per situar als teus prestatges. Si ens centrem en la capacitat de càrrega que poden aguantar, trobem els següents:

 • Suports pelicans amb capacitat de 10 kg, són ideals per a sostenir prestatges o baldes que tinguin una funció més decorativa que funcional, ja que es caracteritzen per tenir una forma diferent dels suports pelicans habituals, ja que els podràs trobar en format circular o pinça, i per tant, han d'estar dissenyats per sostenir prestatges lleugers i no gaire carregats.
 • Suport pelicans amb capacitat de 20kg, compten amb un gruix de material entre 3 - 12mm i en suportar més pes, ja compten amb la forma habitual de pelicà.
 • Suport pelicans amb capacitat de 25 kg, compten amb un gruix de material entre 3 - 20mm i per tant, ja mostren més resistència i capacitat de sostenir més pes, podent col·locar diferents figures decoratives o altres objectes de decoració sobre dels prestatges.
 • Suport pelicans amb capacitat de 30 kg, són els més resistents i compten amb un gruix de material entre 3 - 25 mm i entre 3 - 40mm, la millor opció per col·locar en prestatges pesats, podent-los omplir de llibres, figures decoratives i altres elements, sense la preocupació que el suport pelicà no aguanti el pes suficient.

 

Si busques un suport elegant i discret per als teus prestatges o baldes, llavors els pelicans són la millor opció. A Fesmés trobaràs una gran selecció de pelicans en diferents dissenys i acabats, perquè puguis trobar el que millor s'adapti als mobles de la teva llar.

Els pelicans són regulables, per la qual cosa podràs ajustar-los a l'altura que necessitis, i són molt fàcils de muntar. Així que no dubtis a donar un cop d'ull a la nostra gran selecció de pelicans.