Pintura anticalòrica esprai

Necessites pintar peces o materials que estan sotmesos a altes temperatures? A Fesmés trobaràs la millor selecció de pintures en esprai anticalòriques que renovaran i modernitzaran superfícies i materials com estufes, calderes, tubs d'escapament, etc.

Filtrar per:

Filtre

Compra pintura anticalòrica esprai a FESMÉS

Cuida al màxim l'aspecte dels materials i productes que estan sotmesos a canvis de temperatura amb els nostres esprais anticalòrics! A Fesmés t'oferim la millor selecció de pintures anticalòriques en esprai en diferents colors perquè escullis el que més t'agradi i combini amb la superfície o material a tractar.

De manera que, si estàs buscant una pintura que sigui fàcil d'aplicar, resistent a altes temperatures i que renovi i modernitzi les diferents superfícies i materials de la llar, t'encantaran les nostres pintures anticalòriques en esprai. No te les perdis!

Per a què serveixen els esprais anticalòrics?

Els esprais anticalòrics desenvolupen una funció molt important per al bon manteniment de tots aquells productes i materials que estan sotmesos a diferents estats de xoc tèrmic, així com instal·lacions industrials, conductes de fluids calents, carcasses de motor de cotxes, estufes, calderes, tubs d'escapament i una infinitat de productes més que requereixen una bona cura per aprofitar i allargar al màxim la seva vida útil.

Quines característiques i avantatges tenen les pintures anticalòriques?

Els esprais anticalòrics es caracteritzen per ser un tipus de pintura en esprai especial per col·locar en materials que estan sotmesos a altes temperatures, així com en diferents tipus de ferros i acers, ja que són capaços de suportar temperatures de fins a 600 °C, amb la finalitat de conservar el millor possible l'aspecte d'aquest tipus de productes.

Entre la gran varietat d'avantatges que tenen aquest tipus d'esprais, cal destacar les més importants:

  1. Tenen un gran poder d'elasticitat, aspecte fonamental per evitar que la pintura s'esquerdi ni presenti cap tipus d'esquerdes davant els canvis bruscos de temperatura.
  2. Presenten una gran rapidesa d'assecament i són completament inodors, factor molt important a tenir en compte en tractar-se d'una pintura que estarà a prop d'altes fonts de calor.

 

Com aplicar un esprai anticalòric?

Per aplicar un esprai anticalòric de forma adequada, cal tenir la superfície sobre la qual volem aplicar la pintura impol·luta i seca, per tant, s'haurà de treure la pintura anterior existent per poder col·locar la pintura de manera reeixida.

Un cop tinguem la superfície neta, ja es podrà agitar l'esprai anticalòric, aplicar-lo sobre el producte desitjat i esperar entre 2 i 3 hores per assegurar-nos que el producte s'assequi correctament. No obstant això, s'aconsella esperar 24 hores per fer ús de la superfície que s'acaba de pintar.