Protecció fusta

T'agradaria aportar un extra de protecció a les superfícies de fusta? Troba en FESMÉS la millor selecció de protectors per a fusta interior i exterior que et permetran lluir, tenir cura i gaudir de les teves superfícies de fusta com mai.

Filtrar per:

Filtre

Compra online protectors per a fusta exterior

A tots ens agrada tenir el mobiliari del nostre habitatge en bon estat, ja siguin els mobles de jardí o els de l'interior de l'habitatge, i, sobretot, si comptem amb superfícies de fusta.

La fusta és un dels materials que es consideren essencials en qualsevol estada, ja que embelleixen i milloren l'aspecte de les diferents estances, però, també es tracta d'un material una mica delicat, perquè quan la fusta està ben cuidada, és tota una gaudida, però en canvi, quan es descuida una mica, es nota de seguida el deteriorament del material i perjudica greument la decoració i estil del nostre habitatge.

De manera que, si comptes amb superfícies de fusta a la llar, t'encantaran els nostres protectors de fusta, perquè aconseguiran millorar, mantenir i protegir el mobiliari de fusta.

La fusta és un material que requereix d’un bon manteniment, en mobles d’interior, però fonamentalment a l’aire lliure. Per aquest motiu, és important comptar amb materials i tractaments que ens ofereixen una protecció per fusta exterior òptima. A FESMÉS comptem amb diferents tipus de protectors de fusta, entre els quals trobem els següents:

Quins tipus de protectors fusta t'oferim?

Per mantenir la fusta com el primer dia i evitar que es vagi deteriorant amb el pas el temps, és de vital importància ser previsors i protegir la fusta abans que es faci malbé, per tant, caldrà que protegeixis la fusta.

A FESMÉS
 comptem amb diferents tipus de protectors de fusta, entre els quals trobem els següents:

 1. Vernís a l'aigua per a fusta interior, ideal per cuidar els mobles interiors de la llar, millorant la tonalitat, brillantor, durabilitat i resistència de la fusta.
 2. Vernís per parquets, imprescindible per donar-li vida a terra del teu habitatge, aportant un extra de brillantor i protecció davant la humitat i la pols. Fantàstic per embellir el parquet i aportar-li una millor conservació. 
 3. Pintura al guix per a mobles, és una de les millors opcions per canviar l'estil decoratiu dels teus mobles, aportant aquest toc vintage que està tan de moda.
 4. Vernís fusta exterior, perfecta opció per pintar les superfícies exteriors de fusta, ja que a més de decorar, aporta gran protecció i resistència a la intempèrie.
 5. Lasur fusta exterior, una opció estupenda per aconseguir un acabat de porus obert, permetent protegir la fusta sense amagar el vetat original de la mateixa.
 6. Tractaments fusta exterior, eviten el deteriorament de la fusta, sense importar el tipus de fusta, ja que trobaràs tractament per a tot tipus de fustes, des de tractaments anticorcs fins olis i protectors.
 7. Massilla per a fusta reparadora, reparen desperfectes, esgarrapades i ratllades que es puguin ocasionar en les superfícies de fusta.
 8. Ceres i tints per a fusta, et permetran renovar l'estil decoratiu dels teus mobles de forma ràpida, fàcil i econòmica.
 9. Llapis i retoladors reparadors fusta, dissimularan i arreglaran petits desperfectes ocasionats en la fusta, així com cops, rascades o ratllades.

 

Avantatges d'aplicar protectors de fusta

 • Allargar la vida útil del moble, ja que els protectors et permeten amortitzar i gaudir durant molt més temps dels teus mobles de fusta. Especialment la protecció de fusta per exterior, on més és ràpid es fa malbé aquest material.
 • Millorar l'aspecte dels mobles, avantatge fonamental per mantenir l'aspecte dels mobles com el primer dia.
 • Tenir cura dels components de la fusta, aspecte fonamental per evitar qualsevol tipus de deteriorament ocasionat per estar tant a l'interior o exterior de la llar.
 • Renovar l'estil del moble, una alternativa estupenda per no comprar un moble nou, sinó renovar l'estil canviant-li el color o l'acabat.

Coneix tots els consells sobre com vernissar fusta al blog de FESMÉS.