Què són les piles de botó?

Les piles de botó són piles elèctriques que, com el seu propi nom indica, tenen forma arrodonida de disc o botó amb una caixa de metall concertada al pol positiu i la tapa al pol negatiu. Aquest tipus de piles se solen utilitzar en audiòfons, calculadores, aparells mèdics, agendes PDA, etc.

Compra les millors piles botó a FESMÉS

Si estàs buscant piles botó per reemplaçar-les per les antigues o bé, perquè t'has comprat un dispositiu electrònic que requereix aquest tipus de piles, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS posem a la teva disposició la millor selecció de piles botó de diferents tipus, perquè trobis la que realment necessitis i gaudeixis dels teus dispositius electrònics sense cap problema, fes un cop d'ull!

Característiques d'una pila botó

Una pila de botó, a més de caracteritzar-se per la seva forma arrodonida semblant a la d'un botó, compta amb les següents característiques que la diferencien de les altres piles:

  1. La gran majoria estan fabricades en mercuri, encara que també es troben de liti, una opció molt més ecològica i beneficiosa per al medi ambient.
  2. Poden reciclar-se, recuperant així el mercuri i evitant la contaminació.
  3. Són econòmiques i proporcionen gran densitat d'energia.
  4. Presenten descàrrega de voltatge uniforme.
  5. Baixa temperatura a descàrrega.
  6. Gran estabilitat davant els canvis d'ambient, ja que funcionen en temperatures des dels  -20 °C fins als 60 °C.
  7. Durabilitat en emmagatzematge, ja que el seu emmagatzematge pot allargar-se cinc vegades més en comparació amb un altre tipus de piles.