Connectors antena TV/SAT

Troba els connectors antena necessaris per tenir un senyal de TV excel·lent! A FESMÉS posem a la teva disposició connectors TV, adaptadors TV, amplificadors de senyal TV, repartidors de senyal, etc. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Tipus de connexió
Filtre

Què és un amplificador de senyal TV?

Un amplificador de senyal TV, és un dispositiu que té la funcionalitat de rebre i potenciar un senyal, millorant així la seva intensitat amb la finalitat que arribi a tots els televisors i es pugui veure correctament tant imatge com so.

Per què s'utilitza un amplificador antena TV?

Un amplificador antena TV s'utilitza per reduir i evitar les interferències i el deteriorament en el senyal televisiu, ja que normalment, la televisió i l'antena estan a una distància considerable, i, per tant, aquesta distància pot ocasionar l'aparició d'interferències i que el televisor no es vegi adequadament.

De manera que, en comptar amb un amplificador antena, s'obté major força de senyal i, en conseqüència, major nitidesa televisiva. A més, un amplificador és de vital importància per a incorporar en aquells habitatges on hi ha presència de més d'un televisor.

Compra els millors connectors antena TV a FESMÉS

Si tens problemes per veure els canals televisius, a causa que falla el senyal i vols posar-li solució a aquest problema, has trobat el millor lloc!

A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de connectors antena que et permetran veure les imatges nítides, sense cap problema. Fes un cop d'ull als nostres connectors antena TV i escull el que s'adapti perfectament al teu televisor!

Quin tipus de connectors antena TV / SAT trobaràs a FESMÉS?

A més dels connectors i amplificadors de senyal i antena nomenats anteriorment, podem diferenciar els següents dispositius que permetran una correcta connexió i senyal d'antena, entre els quals destaquem els següents:

  1. Adaptadors TV, són dispositius fonamentals que permeten ampliar la connexió dels cables coaxials amb la finalitat de connectar-los al terminal TDT o a la televisió.
  2. Enllaç cable coaxial TV, com el seu propi nom indica, és un element que s'utilitza per realitzar entroncaments TV.
  3. Repartidor senyal TV, s'encarrega de distribuir el senyal a les diferents línies, a través d'un cable coaxial.