Accessoris barbacoes

Els millors accessoris de barbacoa per cuinar carn, peix o verdures. Graelles per peix, graelles per a carn, cub d'encesa, fundes, bufador, pinces o raspalls ... De tot!

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Material
més... menys
Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Forma
Filtre

Comprar accessoris per a barbacoes online

A FESMÉS podràs trobar accessoris per a la barbacoa de tot tipus. Des accessoris bàsics i imprescindibles per poder cuinar els teus millors plats en una bona barbacoa, fins accessoris d'encesa de barbacoa essencials per poder encendre amb facilitat les brases. 

També disposem d'accessoris de cocció, graelles, planxes i suports que ens permetran cuinar amb alta facilitat i capacitat tots els plats que vulguem. Tampoc podem oblidar-nos dels accessoris de protecció. Fundes que et permetran conservar en perfecte estat la nostra barbacoa.

Estàs pensant en comprar-te una barbacoa o ja en tens un? Ets al lloc adequat. A la nostra botiga en línia, a més de comptar amb les barbacoes de la millor qualitat, ja siguin barbacoes metàl·liques d'exterior, barbacoes de carbó o barbacoes d'obra, també comptem amb els complements per a barbacoes de més qualitat.

Transformat en el millor xef d’exterior

nostre excel·lent catàleg d'accessoris per a barbacoes et faran la vida molt més fàcil i et permetran preparar els banquets més inoblidables amb els teus familiars i amics. Siguin els que siguin els complements i accessoris que estiguis buscant, en FESMÉS els tenim, ¡i a el millor preu!

No esperis més. Descobreix i compra a la web tots els accessoris que necessitis per la teva barbacoa de carbó, llenya o gas. Recorda, tenim de tot: Penjadors, pinces, raspalls, bufadors, graelles de totes les mides i formes, suports d'acer inoxidable, fundes per a barbacoes ...

Descobreix a la nostra web accessoris per a barbacoes de gas, carbó i tota mena de barbacoes. Comptem amb safates, raspalls de neteja, prestatges, fogons, gel d'encesa i molt més.

Un catàleg gairebé infinit de complements per a la teva barbacoa

Entre la nostra selecció en línia d'accessoris imprescindibles per la teva barbacoa, podràs trobar: 

  • Penjadors i ganxos per a barbacoes
  • Pinces Barbacoa
  • Raspalls per a la neteja i manteniment del teu graella i barbacoa
  • Bufadors manuals per a l'encesa de barbacoes
  • Cubells per encendre carbó
  • Graelles rodones i rectangulars per a carn, peix i verdures, de diferents mides, forma i capacitat de cuinat.
  • Suports per a paelles
  • Planxes d'acer inoxidable
  • Fundes per a barbacoes de polietilè, amb alta resistència a inclemències de el temps. Fundes per a barbacoes d'obra o de carbó i llenya.
 

Des de FESMÉS et convidem a que explores per la nostra selecció d'accessoris, i escullis tots aquells que necessitis per organitzar aquesta barbacoa tan esperada.