Cadires de jardí i terrassa

Estàs buscant una cadira de qualitat per al teu jardí o terrassa? Visita la nostra web i descobreix la nostra selecció de cadires d'exterior!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
més... menys
Estil
Color
més... menys
Material
Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Filtre

Quins són els materials més recomanats per a cadires de jardí i terrassa?

 Els materials comuns per a cadires de jardí i terrassa inclouen metall resistent a la intempèrie com a alumini o acer inoxidable, fusta tractada per a exteriors com a teca o roure, així com plàstic resistent als llamps UV. Aquests materials són coneguts per la seva resistència a les condicions exteriors i la seva facilitat de manteniment.

Quines característiques de disseny haig de considerar en triar cadires de jardí o terrassa?

 En seleccionar cadires per a jardí o terrassa, considera el nivell de comoditat, durabilitat i estil. Examina característiques com el disseny ergonòmic, coixins embuatats per a major confort o facilitat per al seu emmagatzematge, i l'estètica que s'ajusti a l'ambient exterior.

Com puc protegir les meves cadires de jardí i terrassa dels efectes del clima?

 Per a protegir les cadires del jardí o terrassa, es recomana emmagatzemar-les en interiors durant temporades adverses com l'hivern. Si no és possible, utilitzar fundes protectores dissenyades per a exteriors pot ajudar a protegir-les de la intempèrie i prolongar la seva vida útil.

Quina és la capacitat de pes típica de les cadires de jardí i terrassa?

 La capacitat de pes pot variar segons el disseny i material de les cadires. En general, les cadires de jardí i terrassa solen suportar entre 100 a 150 quilograms de pes, encara que és important verificar les especificacions de pes de cada model en particular.

Quins són els avantatges de les cadires plegables o apilables per a jardí o terrassa?

 Les cadires plegables o apilables ofereixen avantatges en termes d'emmagatzematge compacte i facilitat de transport. Són ideals per a espais reduïts o per a aquells que desitgen flexibilitat en la disposició del mobiliari exterior, permetent guardar-les fàcilment quan no estan en ús i optimitzant l'espai disponible.