Què són les escales d'alumini professionals?

Les escales d'alumini professionals són una de les eines fonamentals per a la gran majoria de professionals, ja que els permeten dur a terme les seves tasques i treballs de forma correcta, ja sigui treballs de bricolatge, pintura, construcció, instal·lacions elèctriques, etc.

A diferència de les escales d'alumini domèstiques, l'escala d'alumini professional és una eina de treball, garanteixen la màxima seguretat possible i, per tant, compleixen amb la normativa de qualitat establerta. No et quedin sense una escala professional que t'ajudarà i facilitarà les tasques a la teva feina!

Compra una escala d'alumini professional a FESMÉS

Si a la teva feina has de comptar amb una escala professional per dur a terme les tasques de forma correcta i amb la màxima seguretat possible, estàs al millor lloc! I és que quantes vegades durant un muntatge o una reforma, com muntant un armari per a dormitori, l'escala d'alumini professional ens treu d'una dificultat.

En aquesta secció t'oferim la millor selecció d'escales d'alumini professionals, amb la finalitat que trobis la que millor s'adapti a les teves necessitats de treball, ja que en funció de l'alçada que vulguis aconseguir, podràs triar des d'escales professionals de dos metres fins a escales de 6 metres. Te les perdràs? Segueix llegint!

Característiques de les escales industrials i professionals

Les escales industrials professionals, com ja hem comentat amb anterioritat, han d'estar preparades per oferir la màxima seguretat possible, complint amb totes les normatives establertes que garanteixen una qualitat adequada.

Les plataformes, potes i esglaons de les escales professionals han d'oferir seguretat i estabilitat, i, per tant, han de ser antilliscants per evitar qualsevol possible accident que pugui succeir, així com relliscades o caigudes, mentre s'està fent la feina.

Les escales industrials i professionals compten amb cables tensors, cintes de limitació d'obertura, entre altres accessoris, que impedeixen que l'escala perdi la seva estabilitat mentre s'estan desenvolupant les labors de feina.

Tipus d'escales industrials d'alumini

Les escales industrials d'alumini poden ser de diferents tipus, amb l'objectiu principal de satisfer totes i cadascuna de les necessitats, ja que en funció de la tasca que vagis a realitzar, podràs trobar les següents escales:

  1. Escales d'un tram o escales per desplegar en diferents trams.
  2. Escales amb obertura simple o per obrir en tisora.
  3. Escales amb més o menys esglaons.
  4. Escales multifunció que et permetin dur a terme diferents tasques, així com que facin també la funció de bastida.


Independentment de les teves necessitats, no t'ho pensis més i troba la teva escala industrial d'alumini ideal!