Compra l'organitzador de broques a FESMÉS

Mantingues l'ordre mentre realitzes els teus projectes de bricolatge i guanya en comoditat i practicitat amb els nostres organitzadors de broques!

A Fesmés t'oferim una àmplia varietat d'organitzadors de broques perquè puguis ordenar els diferents tipus de broca i sàpigues en tot moment on són, amb la finalitat que trobis la broca desitjada en el moment que més ho necessitis, sense haver de parar de realitzar el treball per posar-te a buscar on està aquesta broca determinada.

Descobreix el joc de broques ideal per als teus projectes!

Si estàs buscant un joc de broques que inclogui broques per als diferents materials i superfícies, ja sigui per tractar amb metall, fusta o pedra, a FESMÉS el trobaràs!

Sabem la importància que té per a un amant del bricolatge comptar amb diferents tipus de broques, ja que quan es deixa portar per la seva part més creativa i es posa mans a l'obra amb un projecte, ha de tenir al seu abast tots els tipus de broca possibles.

En aquesta secció posem a la teva disposició els millors jocs de broques amb diferents mides i accessoris, perquè s'adaptin a totes les teves necessitats. Entre els diferents tipus de jocs de broques, trobem els següents:

  • Jocs de broques fusta i metall, són broques específiques per treballar sobre superfícies de fusta i metall.
  • Jocs de broca fusta i pedra, aquest tipus broques s'utilitzen per treballar sobre fusta i pedra
  • Jocs de broca fusta, pedra i metall, són els jocs més complets, ja que dins d'ells trobem broques per treballar en les diferents superfícies, tant de fusta, pedra o metall.
  • Jocs de broques multiús, ideals per aplicar tant en rajoles, fusta, metalls, etc.