Bombetes LED espelma

Il·lumina, decora i aporta ambient al teu habitatge amb bombetes LED vela! A Fesmés trobaràs la millor varietat de bombetes LED vela en diferents tipus de llum, perquè trobis la que millor s'adapti a les estades de la llar

Filtrar per:

Marca
Forma bombeta
Tipus de llum
Potència (W)
Casquet
Eficiència energètica
Filtre

La il·luminació és un dels factors més importants que influeixen en la decoració i aspecte d'un habitatge, ja que en funció del tipus de llum que col·loquem, aconseguirem crear un ambient o un altre. A Fesmés trobaràs la bombeta LED vela que necessites per a cada espai i moment. No t'ho pensis més i fes un cop d'ull!

Quines característiques presenten les bombetes LED vela?

Les bombetes LED vela es caracteritzen principalment pel seu peculiar disseny, ja que s'assemblen als antics canelobres de vela, i quan estan enceses, simulen una flama, aportant un toc decoratiu únic i diferencial.

Aquest tipus de bombetes ofereixen una il·luminació idònia, acompanyades d'un estalvi energètic considerable, ja que poden arribar estalviar fins a un 80% si les comparem amb les bombetes incandescents. A més, presenten gran versatilitat, perquè independentment del lloc on les decideixis col·locar, ja sigui al dormitori, al menjador o sala d'estar, entre altres estances de la llar, generarà una atmosfera i un ambient únic.

Quin tipus de bombetes LED vela tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs diferents tipus de bombetes LED vela, perquè trobis la que més t'agradi i puguis il·luminar el teu habitatge amb estil.

Les bombetes LED vela filaments tenen una estètica diferencial, ja que es caracteritzen pel vidre transparent que presenten, reflectint els filaments que la componen. A més, proporcionen una llum càlida i agradable, ideal per col·locar en estades com poden ser menjadors o habitacions.

Les bombetes LED vela regulables són una opció estupenda, ja que et permetran graduar la intensitat de la llum en el moment que et vingui de gust, podent incrementar o disminuir la potència al teu gust.