La cuina és un dels espais més importants de la llar, ja que a més de ser el lloc en el qual preparem delicioses receptes i ens deixem portar pel xef que tots portem dins, s'ha convertit en la principal estada d'oci, és a dir, en el principal espai de la llar on es dirigeixen els nostres convidats per prendre la primera copa i conversar tranquil·lament, al mateix temps que acompanyem les converses amb alguna cosa per picar.

Fesmés som conscients de la importància que té comptar amb una cuina ben equipada i dissenyada, que ens permeti gaudir al màxim dels nostres moments de desconnexió amb els amics o familiars i per aquest motiu, posem a la teva disposició la millor selecció d’encimeres de cuina laminades en dissenys i acabats diferents, perquè triïs la que millor combini amb el mobiliari de la teva cuina. No t'ho perdis i segueix llegint!

Quines característiques tenen les encimeres de cuina laminades?

Les encimeres de cuina laminades es caracteritzen principalment pels seus dissenys, ja que t'ofereixen un ampli ventall de possibilitats decoratives, amb la finalitat que combinis l’encimera amb els altres mobles de la cuina o bé, escullis un model que ressalti per sobre de tot , modernitzant la imatge i l'estil de la teva cuina. Sona bé, veritat?

Les encimeres laminades estan formades per una sòlida base a la qual se li adhereixen làmines de material sintètic que simulen materials com poden ser la fusta, pedres, acer, etc. Amb la finalitat que escullis l'acabat desitjat i aconsegueixis aportar aquest toc d'estil que tant de temps portes buscant.

Quin manteniment tenen les encimeres de cuina laminades?

Les encimeres de cuina laminades són molt fàcils netejar, ja que simplement amb un sabó neutre i sense utilitzar productes químics, podràs mantenir el teu taulell intacte.

Per evitar qualsevol tipus de ratllades, cal ser curós i anar amb ull sempre que s'utilitzin materials afilats, ja que si no col·loquem una taula sota que faci de protecció, podrem ratllar el taulell. A més, encara que mostrin resistència a la calor, és aconsellable evitar, en la mesura del possible, el contacte directe amb objectes que estiguin calents, utilitzant sempre un suport que freni el contacte directe de la calor amb l’encimera.

D'aquesta manera, podrem gaudir d'una encimera en perfectes condicions, que estilitzarà i modernitzarà la cuina. No pots desaprofitar aquesta oportunitat!