Pintura per fusta exterior

Permet mantenir el color de la fusta, protegir enfront dels raigs UVA i és resistent a l'exposició de la intempèrie.

Filtrar per:

Tipus de producte
Tonalitat
Color
Acabat
Capacitat (lt)
Filtre

Què és el millor per a protegir la fusta de l'exterior?

Abans de triar el tipus de pintura, és important que valorem l'estat en el qual es troba el producte sobre el qual volem aplicar el tractament.

D'altra banda, hem de tenir en compte si el producte és nou o si s'ha pintat prèviament aquesta superfície.

Una de les millors opcions és utilitzar esmalts, ja que són ideals per a protegir la fusta i l'òxid, ja que ofereixen una gran durabilitat i resistència. Un altre dels beneficis d'aplicar aquest tipus de productes, és que té poca olor, s'asseca molt ràpidament i té una llarga durada el color.

La pintura esmaltada, es pot utilitzar tant en fusta com en altres productes com ferro, alumini i PVC en finestres, porticons, pòrtics, reixes o mobles d'exterior.

Per què usar pintura fusta exterior?

És important que apliquem aquests tipus de productes sobre el nostre mobiliari de jardí i productes d'exterior, ja que es creessin una pel·lícula flexible que s'adaptés a la fusta per a evitar que s'espatlli.

La pintura d'exterior ofereix grans avantatges sobre els nostres productes:

-Manté el color de la fusta en un bon estat

-Protegeix enfront dels raigs UVA

-Resistent a l'aigua i l'exposició de la intempèrie

És important que es realitzi un manteniment periòdic per a evitar que s'espatlli la fusta exposada. Les fustes fosques, amb el temps van perdent color, mentre que les fustes pàl·lides es van enfosquint per l'exposició al sol i altres factors ambientals.

Com preparar la fusta per a pintar?

Abans d'aplicar qualsevol tipus de producte sobre la fusta, és important que la superfície aquest ben preparada. Per això, us comptem a continuació el procés a seguir abans d'aplicar qualsevol tipus de pintura d'exterior:

1.Escatar: pots fer-ho amb fregadora elèctrica o manual, amb la intenció de poder retirar el vernís, pintura o restes d'altres productes. En cas que tingui molta pintura, podem aplicar decapant per a eliminar més fàcilment el producte.

2.Netejar: és important retirar les restes de pols després d'escatar per a aplicar bé la pintura.

3.Emplena els forats: en cas que el producte tingui esquerdes o forats, podem emplenar-lo amb massilla per a fusta.

4. Imprimació: perquè la fusta no absorbeixi tota la pintura, és important que apliquem el decapant.

A més, si ho desitges, també pots aplicar un tractament addicional com a fungicides, per a evitar que puguin espatllar-lo les bestioles.

5.Passem a pintar: és important que sempre seguim el sentit de les vetes de la fusta, perquè pugui quedar un bon acabat. És important que utilitzem pinzells més petits, amb els quals puguem ajudar-nos per a pintar les vores i zones petites, sobretot en el cas de mobiliari.

Per a aplicar-lo, és important que el realitzem en períodes secs i càlids, perquè pugui assecar-se correctament el producte.

És important que realitzem un correcte manteniment de la fusta amb productes pel tractament de la fusta com a oli de teca o protectors en esprai.