T'agradaria tenir un mirall que et permetés veure al detall els porus de la pell, facilitant-te la tasca de maquillar-te, perfilar-te les celles o eliminar aquest borrissol facial que tant molesta? Si és així, estàs al lloc indicat! A Fesmés t'oferim la millor selecció de miralls d'augment que et facilitaran el teu dia a dia. No esperis més i troba el que millor combini amb el bany!

Els miralls d'augment estan marcant tendència en el mercat, ja que cada vegada és més comú comptar amb un mirall d'augment que t’aporti una major visibilitat, i et permeti arreglar de forma fàcil i senzilla. A més, també formen part de la decoració del bany, ja que a més de la funcionalitat que exerceixen, aporten un toc decoratiu diferencial a qualsevol bany.

Quin tipus de miralls d'augment trobaràs?

Els miralls d'augment amb suport són ideals per col·locar als lavabos sobre encimera , ja que es consideren el complement perfecte del mirall de bany principal. També es poden situar en qualsevol moble de bany, amb la finalitat de poder utilitzar-lo quan sigui necessari.

Els miralls d'augment enganxats, seran la millor opció si no tens espai al bany, ja que gràcies al disseny que presenten, es poden col·locar enganxats tant a la paret com al mirall principal del bany i gaudir de tots els avantatges que presenta, sense haver de preocupar-te per buscar-li un lloc. Sona bé, oi?

Finalment, trobaràs els miralls d'augment amb led que estan sent tot un èxit en el mercat, ja que a més dels avantatges generals que presenten els altres miralls d'augment, facilitant la visió de la cara, ja sigui per maquillar, posar-te cremes facials o depilar-te el borrissol facial, també t’oferiran una llum led que et proporcionarà encara més gran qualitat de visió.

Indiferentment del model que més t'agradi, comptar amb un mirall d'augment serà tot un encert.